Självbevarelsedrift

Hejsan svejsan!!
Nu är jag hemma igen från matchen, och mer skadad än förut.
Ännu en kollition med en spelare, och så klart så ska det träffa mitt på mitt skadade smalben och sen så knär i mitt lår:O Jag har ärligt talat ingen själbevarelsedrift!!
Jag tar alla dueller och springer in i allt som inte flyttar på sig när jag ska fram. Och det har sitt "lilla" pris.
För tillfället så är det här mitt ben!!
Ser kanske inte så illa ut som det känns för tillfället:p
Och det är sådant som man får när man har tappat sin självbevarelsedrift påväg ut när man föds. Jag måste ha tappat den där i alla fall för jag har aldrig haft den. Jag skiter alltid i vad som händer med mig och härdar ut hela vägen ända till slutet. Och sen så är det ju träning imorgon som jag hade tänkt att gå på, dock så sa mina tränare att jag inte fick det så jag får väl lyda dem och inte komma.....
Får inte träna enligt dem förren på fredag då det är nästa match för att jag inte ska skada mig.
 
Dessutom så provade jag att börja boxa ut bollen lite, inget bra ide. Ett nytt blåmäske precis mellan lillfingret och slickepott?? tror jag det heter xD
 Okej syns kanske inte så bra men ni fick ju i alla fall en tit på min underbara hand xD
 
Nu får ni ha det gött det sista som det är av denna helgen!!

Sommar, Sol och Fotboll

Hejsan svejsan!!
Nu är det morgon igen och jag är taggad till max!!
Det är nämligen så att vi ska spela match idag mot askim, och idag så måste vi vinna!!
Vi har förlorat så många matcher som vi egentligen har ägt spelet på men inte fått några mål, så nu måste vi avsluta våran serie mad att vinna lite. Dessutom så vore det rätt kul att börja våran Barcelona resa med lite vinster.
Vi ska nämligen på Costa Del Brava cupen i Barcelona redan om två veckor bara:o helt otroligt vad fort det har gått!!
Jag måste ju yill och med börja packa snart:o
 
Gogglade lite på Costa Del Brava Cupen och den här bilden kommer upp först;) Snacka om att Det bara får mig att längta mer och mer.
Fast en sak har jag tänkt på, jag kommer ju inte kunna blogga under tiden som jag är där. Men istället för att bara låta bloggen stå såhade jag tänkt lägga upp lite tidinställda "sagor" som jag har skrivit.
Bara så det inte blir allt för tråkigt på denna sidan^^
 
Men nu får ni allt ha det för idag!!

Jobbiga fotbollsförbund!!

Hejsan svejsan!!
Ja som ni kan se så gillar jag inte fotbollsförbundet direkt, det var nämligen så att jag för förata gången blev kallad till en stadslagsträning (en träning där de samlar de allra bästa spelarna i åldesgruppen och plockar sen ut de bästa till ett lag).
Jag har aldrig blivit utagen till den tidigare så jag är jätte stolt över mig själv för det!! Dock så visste jag ju inte det:O
Det är nämligen så att vilka som är kallade står på deras hemsida, och jag är aldrig inne där då jag inte brukar bli uttagen till det. Men nu visade det sig att jag blivit det och att de till och med hade frågat efter mig på träningen.
Det är såååååå dålig stil att man inte blir kontaktad eller något så man vet om de där jälva träningarna, för man vet ju inte heller när dem ska vara. Helt plötsligt bara det står där en dag.
Serigöst liksom!!
Det uppdaterades redan samma dag, kolla bara HÄR!!
 
Jah får hålla mig till mitt kära gamla Qviding så länge!!
Det funkar lika bra;)
 
Nu får ni ha det gött då!!

Aooush!!

Hejsan svejsan!!
Nu har jag öntligen satt mig framför datorn igen. Skulle ha skrivit tidigare då jag redan kom hem innan lunch idag. Men det första som jag gjorde när jag kom hem var att lägga mig och sova, det kände jag att jag behövde!!
 
Varför jag är hemma redan så tidigt beror på att jag har fått en rejäl blodutgutning precis bredvid mitt smalbens sklättben, och det har legat på och gjort ont och pulserat hela dagen. Dessutom så blir det ju inte särskillt bättre när jag är tvungen att gå runt och så upp hela tiden när jag jobbar. Till slut så tod jag inte ut mer och satte mig ner en stund. Jag hade nämt skadan för de jag jobbade med så de inte bara trodde att jag var lat.
Då frågade hon hur jag mådde och tyckte att jag skulle ta en tidig pause. Så det gjorde jag och satte mig ner i matsalen i soffan, och när de kom så sa hon att hon tyckte att jag skulle gå hem om jag hade så ont.
Jag tog mina saker och sa vad som hade hänt och hur det kändes, och han förstod och jag fick gå, eller åka buss hem. Skönt!!
 
Skadan fick jag nämligen igår under matchen mot Stenkullen.
Och att jag kommer tillbaka med en skada är inte direkt någon nyhet. Målvakten fär nämligen utsätta sig själv för skador, viket jag kan man säga utnyttjar.
Men det är ju rätt svårt att inte göra det då när någon kommer rusande mot en med bollen och ska göra mål. Då är det bästa sättet att stoppa den genom att rusa ut och slänga sig framför fötterna på pesonen och fånga bollen. Okej då, man kan väven stanna kvar i målet och avvakta tills spelaren skuter, men när man spelar i den serien som jag gör så går det bara inte. Om man avvaktar så komer de närmre och kan bara hur lätt som helst placera bollen lätt och enkelt recis innanför målstolpen, och då hinner jag inte med att reagera tillräckligt fort om de är för nära!!
Dock så var det inte det som hände denna gången.
 
 Bollen var påväg mot mig och även min egen spelare med en motståndare tätt inpå. Jag visste jatt jag skulle hinna före även om de6t skulle bli utan för straffområdet(där jag får ta med hand) och skulle kunna skjuta bort bollen fortare än henna då jag bland annat skulle komma i rätt riktining.
Jag tog sats och rusade ut i full fart, skrek "MÅLVAKT!!" för att göra min spelare uppmärksam på att jag skulle komma ut och ta den.
Jag vet inte om det var så att hon inte uppfattade det eller om hon nu inte han se mig och reager i tid.
Jag tog sats med benet och skjöt......
En smäll hördes och jag hade fått iväg bollen en bit, men mitt i rörelsen så hade mitt ben stannat och stött emot något annat, något hårt. Hon hade nämligen inte hunnit bort i tid och hennes ben stod kvar precis vid sidan av bollen. Smärtan kom som en blixt i hela benet, men det han jag knappt uppfatta då jag fick syn på att en motståndare hade fått tag på bollen och var påväg att skjuta mot mål.
Snabbt som bara den fösöker jag hinna backa tillbaka in i målet och hon skjuter.
Mina målvaktsreflexer hoppar in och jag slänger mig efter bollen och fångar den. Men aldeles för sent upptäcker jag att jag är utanför mitt straffområde. Lika snabbt som jag fångade bollen slägger jag den och hör hur dommaren blåser.
Jag reser mig upp och överblickar planen, helt plötsligt får jag syn på min egen spelare som fortfarande sitter ner på planen och håller om sitt ben. Dommare har stuckit dit och vinkat till sig en av våra tränare och några andra står runt och kollar på.
NEJ!! skriker jag innombords, säng inte att jag har skadat henne nu!! Ångesten kommer över mig och jag blir samtidigt medveten om min egen smärta som stamar genom hela benet.
Utan att ta blicken från min sittande spelare så backar jag tillbaka in i målet och tar en klunk vatten. Medan jag gör det så börjar min spelare ställa sig upp och värkar ja klarat sig ganska bra ändå för hon vill fortsätta spela. Jag pustar ut och väntar på att dommaren ska komma fram till mig och ge mig ett gult kort för att jag tog med hand.
Men istället så backar han tillbaka till sin plats och blåer bara igång matchen igen med en straff.
Lättad men lite förvirrad placerar jag mig i målet och korrigerar till muren som mina spelare har ställt upp framför målet.
Motståndaren tat sats och skjuter, jag släpper förbi bollen utanför målet och springer för att hämta den. Varje steg med benet känns som en blixt i smalbenet, men jag biter ihop, lägger upp bollen och skjuter ut den för att låta mina spelare göra ett nytt anfall.
 
Det var det ja!!
Nu får ni ha en bra helg. Vila er, eller det är i alla fall vad jag ska göra, vila och läka mig innför nästa viktiga match som redan är på söndag.
Eller för mig så är ju alla matcher viktiga!!

Sömngångare!?

Hejsan svejsan.
Jag vet inte var det var med mig i morse, jag höre röster. Och inte vilka röster som helst utan mina arbetskamraters röster från hotellet.
Det är nämligen så att de ofta ropar på mig att hämta det ena och att göra det andra, och efter en halv vecka med dem och kanske inte tillräckligt mycket sömn så hör jag dem redan på morgonen. 
Men det var ju det att jag inte skulle upp då. Men jag öppnade ögonen hela tiden och svarade inne i mitt huvud på allt möjligt. Men efter ett tag så kom jag och tänka på att jag låg i min säng och jag fick sova mer, men efter ett tag så öppnade jag ögonen igen. Och sista gången så fick jag en sådan värklighetskänsla att jag reste mig upp och gick iväg för att "hämta" det jag blivit tillsagd att hämta. Men när jag väl kom utanför min dörr så var det ju fel korridor!! Och jag blev helt förvirrad för en sekund innan jag kom på att jag var hemma och det var natt. Så istället så gick jag på toa och råkade väcka pappa.
När jag kom tillbaka till min säng så kollade jag på mobilen, och det var ju inte dax att gå upp görren om en timma!! Herre gud vad gör jag uppe??:s
Men efter det så fick jag äntligen sova utan en massa röster som ropade på mig igen. Ända tills min väckarklocka gick igång och berättade att det var tid att sticka ner i duschen och gå till jobbet igen.
 
Och så jobba som vanligt, fast att ha i åtanke att det är sista dagen med städningen imorgon gjorde att det inte var lika jobbigt^^
Det är precis som i den här bilden, en liten glippa av hopp i allt det mörka!!
 
Men nu får ni ha det!!
Ska snart spela match mot Stenkullen också. Håll tummarna för oss!!

Böcker, böcker, BÖCKER!!

Hejsan svejsan!!
Är nu hemma igen från mitt jobb. Blev nästan att jag var tvungen att jobba på lördag idag!!:o
Men tack och lov så slapp jag det, då dem hittade en annan som kunde jobba då istället. Phuuu, vill inte jobba på helgen direkt.
 
Igår kväll så kom mamma in på mitt rum med en påse i handen och två böcker i andra, hon tittar på mig och sen ner i påsen. "Resten är ditt. Köpte jag verkligen bara två böcker??"
Hon lämnar över påsen och jag plockar ut 1, 2, 3, 4.....och 5 böcker och kollar på alla. "Jo, allt är mitt! Men hjälp vad många det blev."
 
Eftersom jag skippade träningen igår så fick vi tid att kolla in lite fler affärer, eller rättare sagt, en till affär, nämligen Bokia. Jag är nämligen motsatsen till vissa tjejer. Många skulle ju be sin mamma om att gå och kolla på käder, men inte jag!! Jag vill besöka en bokaffär och titta ut minst två böcker. Och det är ju nästan alltid något erbjudande som man måste ta^^ 3 för 4 typ. Om hon hade bett mig att prova ut något klädesplagg då, så skulle jag antagligen bara stönat och nämna min fötter och att jag skulle jobba tidigt imorgon så jag skulle kommit där ifrån. 
Det är inte så att jag inte gillar att prova kläder eller att det inte är roligt att kolla ut det mest snyggaste plagget, utan det är mer det att jag blir så trött på att ta av och på mig allt hela tiden. Och till slut bara jag end up with att jag stirra på allt och säger nej ändå.
Jag kan inte hålla på och prova kläder mer än kanske bara någon timma, knappast en halv dag. Eller ännu värre, en hel dag!!:O Värsta mardrömmen tror jagxD
Haha nej kanske inte men ändå^^
 
LOL till er alla
(Lots Of Love*)

Fotbollsskor vs löparskor

Hejsan svejsan!!
Kommit hem från sportbutiken nu, dock med mer ömmande fötter än när jag stack. fast det är inte konstigt då jag har sprungit runt i affären med ett antal olika skor.
Men till slut så jittade jag ett par skor som faktiskt ska vara bra, och inte för små som mina förra var.
Varför mina skor var för små när jag kom hem och inte när jag var i affären var tack vare mitt fotbollstänkande. Det är ju nämligen så att en fotbollssko ska sitta ordentligt tight på foten så man riktigt kan känna bollen med foten. Annars så känner man sig lite klumpig och kan inte få tillräckligt bra träff i vissa fall.
Så då vill jag att min löparsko ska sitta på exakt samma sätt, alltså riktigt tight!! Dock så är det inte så en löparsko ska sitta, så då trycks min extremt breda fot ihop och när jag gör snabba stopp så slår min tå i skons ena ände. Vilket under milen i skolan skapade en helt blå tå och att jag för tillfället inte han någon nagen på den tån:o
Löparskor ska nämligen sitta ganska löst men ändå så att den inte rör på sig när du springer. Du ska även ha en sko där du inte slår i tån allt för mycket om du måste göra en tvärnit. Och sen så är det ju alltid att ha en bra dämpning, dock så spelar varken färg eller märke inget över huvud taget för mig, men det finns ju ganska många där märket är lika viktigt som att ha själva löparskon:S
 
Men aja, jag bytte även ut skorna mot en annat par som kostade exakt lika mycket och som satt lite bättre nu än när jag provade den förra gången^^ eller så var det bara jag som hade fastnat för ett par skor och ville få det överstökat bara xD
Så nu har jag skaffat mig ett par "ganska" diskreta skor i gämnförlse till de förra som var helt svarta.
Eller kanske inte!! xD
PINK!!
Ska kalle de Pinky1 och Pinky2 hade jag tänkt
 
Sen så slank lite fotbollsstrumpor som jag behöver när vi åker till cupen. Och mamma fick mig även att ta en till mössa:S Hur många har jag nu egentligen?? Haha jag har ingen aning!!
 
Men nu får ni ha en mysig kväll. Finns ju liksom inget annat man kan göra i detta vädret än att bara mysa hemma under täcket tillsammans med någon, och se på en film med fladdrande ljus och något gott att mumsa på^^
Eller ett varmt skumbad i ett lite mörkare rum med levande ljus, musik och någon god shake funkar ju också.

Varför nedvärderar vi vissa saker??

Hejsan svejsan!!
Hemma igen och ligger nu och väntar på att mamma ska komma hem så vi ska byta ut mina springskor, var nämligen så duktig så jag köpte för små-_-
Men aja, det var inte det jag hade tänkt skriva om som ni ser. Min fråga är nämligen till er varför vi alltid nedvärderar varandra/saker/jobb/hobbys ja allt!!
Som städning till exempel, det är väl inte direkt ofta som du hör att dess drömjobb skulle vara att få gå runt och städa varje dag? Och varför är det så egentligen?
Varför kan det vara så roligt att träna men inte att städa? Jag ska ärligt talat berätta för er att en hel dags städning i full fart tar på ens krafter nästan lika mycket som en vanlig en och en halv timmes träning, dock mer uttdraget.
Man ska lyfta en hel del, många böjningar i olika riktningar och så går man runt och står upp hela tiden, inte att man sätter sig ner på en stol på rummet och pustar ut, nej knappast det hinner man inte med. Inte när man ska städa ett helt hotell med 12 rum på varje våning, med två sängar som måste bäddas och bli fina. Toaletten tar minst lika lång tid som rummet dessutom, det måste ju vara helt kliniskt rent och vissa gäster är riktiga LORTGRISAR!!

När man kollar på de som oftast städar på olika ställen så är det i stort sett bara utlänningar som inte kan få något annat jobb. Jag har nämligen jobbat med tre olika samt en praktikant(vuxen), och ingen av dem har fast anställning där eller är helsvenskar. 
Alltid deltidsjobb eller ett jobb som man har under tiden som man gör något annat för att få ihop ekonomin.
Och tack vare det så är det alltid det som kommer upp när man städar och inte har något att prata om. Alltid något om vart jag jobbade senast, om hur det är att kombinera det med familjen och samtidigt få ihop ekonomin med att vilja plugga in sig på något annat.
 
Sen när jag väl var på väg hem så kom jag på det, varför ingen vill vara städare. Det är för att alla kan göra det!! Ända sen man var liten har man ju kunnat städa på ett eller annat sätt. Inte ens när man kunde stå så krälade man ju runt på golvet och drog med sig all möjlig smuts.
Men ska jag vara ärlig så skulle inte alla passa som städare!
Alla har faktiskt inte den kondisen för det, eller den styrkan heller för den delen. Det är både jobbig fysiskt och physiskt(?stavning?). Mycket att tänka på, att taima allt ordentligt och kunna stå ut med alla möjliga smutsiga situationer. Kanske ligger en stinkande spya mitt på golvet, kanske har varit en hund på rummet med en massa hår, kanske ett par som haft sex hela dagen och det ligger kondomer och klet överallt. Ja, det var bara en liten del av vad som kan finnas. NI smutisga personer kan ju alltid komma på något som ni har gjort på ett hotellrum xD
 
Aja, jag antar att det var allt för mig!! HA DET^^
P.S. kan ni verkligen städa ett hotellrum kliniskt rent på ungefär 10 min?? Tänk på det du;)

Aldrig någon tid, och nu kommer kylan också!!

Hejsan svejsan!!
Jo då blev det ett litet inlägg idag då.
Det var ännu en morgon då man skulle upp redan halv sex, och inte hjälpre vädret mig att ta mig ur sägen. Det var så kallt att jag nästan kunde föreställa mig hur min andedräkt skulle kunna synas om jag drack något varmt och sen andades ut. Så jag bestämde mig för att vakna till under täcket med lampan tänd, dock var det då inte någon bra ide då man gärna vill blunda då också. Men tack och lov för pappa!! Har kom in till mig och fick mig på benen i alla fall, precis innan han skulle till jobbet. Pappa jobbar nämligen alltid vid den tiden, och jag kan absolut inte förstå hur han klarar det, fast i för sig så brukar man ju komma in i rutiner efter ett tag.
Jag undrar verkligen hur det kommer gå för mig sen när jag ska börja skolan igen och ska upp vid otta. Jag kanske inte kan somna då istället..... vem vet.
Fast det ksnske bara är bra, alltid att vara uppe i tid, och dessutom kanske jag får börja att se lite mer av min pappa då. Det är nämligen inte så många timmar om dagen som jag får se honom. På morgonen så är han ju uppe så tidigt att han har stuckit nästan en timme innan jag ens har vaknat.
Sen när jag kommer hem så är det oftast äldrig någon hemma och sen sticker jag också på träning precis när folk börjar komma hem eller till och med innan.
Och när jag kommer hem är jag oftast trött, hungrig och behöver duscha. Och eftersom det är sena träningar så är det näd´stan att bara hoppa i säng direkt, eller plugga något. Kan även vara så att pappa redan har gått och lagt sig när jag har ätit och duschat, så då får jag ju absolut inte störa honom om det då inte är jätte viktigt. Han ska ju upp tidigt och jobba.
På bussen sen till jobbet så blev mina ögonlock så tunga att jag var tvungen att sluta dem ett "litet" tag. Men tack och lov så kom jag i alla fall av vid rätt hållplats.
Efterssom det var så klaat som det var och jag var ordentligt frusen så hade jag virat in mig i allt som har med vinter att göra. Mössa, halsduk, tjockjacka och vantar, det ända som faktiskt saknades var mina varma vinterstövlar som jag hade igår istället.
Att ha alla dessa varma kläder har både sina fördelar och nackdelar. Ja man blir ju varm men om man är kall så håller man sig lättare vaken (eller i alla fall jag), och sen när man tar sig av dem så börjar man ju frysa igen. Sen så är det ju det att när allt detta kommer på så vet man att vintern faktiskt är påväg att komma i sin lilla takt. Fast jag har fortfarande lite värme som jag kan gotta mig i när jag med laget åker ner till Barcelona på en fotbollscup där. Längtar verkligen dit nu när man ser vädret ute, regn.....-_-
Fast det som är roligt med vintern är ju att man får visa upp ett visst antal bilder som,
 
 
Aja, men nu vill jag verkligen tipsa om en enormt bra blogg som handlar om en lesbisk tjej och hennes förhållande/liv. Hon skriver hur bra som helst, kan nästan tro att jag läser en bok när jag läser hennes blogg. Hon får mig nästan att vilja bli lebb på grund av det sättet som hon skriven på!!
http://nsand.blogg.se/
 
Allt för mig nu!!
 

Första praodagen.......inget att prata om

Hejsan svejsan!!
Ja hur har din dag varit??........var första frågan jag fick när jag kom hem, och det är väl inget fel på den men det är bara det att den frågan skulle man ju aldrig fått om man då inte hade jobbat på praon första dagen idag. Men jag kände inte direkt för att snacka om det, var inget speciellt, något som jag bara råkade göra istället för att vara i skolan. Eller ja, i alla fall kändes det ju så.
Jag fick nämligen bara ståda hela hotellet :P inte för att jag klagar, var varken enormt kul eller överväldigande kul. Där emot så var det ett enormt högt tempo för att vara första gången så det var en hel del att ta in som man måstede göra under så kort tid och samtidigt inte vara i vägen för de andra som var betydligt snabbare än mig. Dock så efter fyra timmars tempo job så fick jag en rast på en timma, men sen när jag kom tillbaka så hade det kommit en till där som skulle börja jobba där och skulle lära sig om hur städningen också gick till...... och då blev det desto värre komplicerat, för då skulle ju de visa henne de sakerna som jag gjorde och de som dem gjorde och samtidigt så skulle hon testa att göra allt :S Ja ni hör ju hur snurrit allt blev, och då förstår ni nog också varför jag hade lite av en huvudvärk när jag kom hem :P
 
Vem vet, ni kommer kanske inte att få höra så mycket från mig den senaste tiden då jag kommer att jobba. Kanske inte så roligt att höra om jag säger så :P Men man vet ju aldrig men får ju i alla fall för varna er^^

Ikväll så är det träning som vanligt igen^^ Äntligen får jag komma in i mina vanliga rutiner efter min sjukdom, kanske får ta det lite lugnt för känner fortfarande att jag klankse inte är helt kry, dock inget farligt att träna och jobba i^^ Fast hade varit värre om jag skulle jobbat i köket denna veckan på hotellet för då skulle jag antagligen få gå och tvätta händerna hela tiden efter att jag bara hade hostat lite xD
Kossan han säger muuuuuuu, men jag ja säger BUUUUUUUU!! ^^
Ja, tänk lite på den du!!

//Nu signar Hanna ut för idag!!

Äntligen tillbaka!!

Haha ja hejsan svejsan!!
Nu är jag äntligen tillbaka^^ Har nämligen varit borta på Matildas land hela helgen och haft det hur bra som helst!! Glömde nämna det.....förlåt, men kunde inte skriva något då jag inte hade något nät där ute mitt ute i skogen.
 
Jag hade egentligen bestämt att följa med henne just denna helgen för länge sen men efterssom jag var sjuk hela veckan så var det så osäkert att jag skulle förja med att jag bestämde mig för att inte nämna det. Men nu så kände jag mig tillräckligt frisk att jag stack direkt efter skolan till henne. Packade bara väskan, ringde lite samtal och sen så gick jag till henne med en enorm väska i regnet.xD
Först så visste jag inte om jag skulle sova över hos henne på landet eller här i stan då det regnade så mycket att hennes föräldrar kanske ville stanna hemma, men Matilda övertalade dem att sticka till landet^^ och det klagar jag inte över. Det var jätte fint och vi hade det hur mysigt som helst på kvällen i deras gäststuga!! Vi BADADE!! haha ja det gjore vi.... eller i alla fall jag och sen så badade vi bastu. Sen så blev det mys i sängen med lite filmer som jag hade med mig och glass och popcorn.
 
Morgonen där på blev dock inte lika rolig då Matilda och jag trodde att vi skulle sticka till Borås Flygklubb redan när den började så vi gick upp redan vid 7!! :O ÖHHHH men sen så visade det sig att vi inte skulle åka förren vid 10 typ. Man kan säga att jag kände mig ganska trött, för när vi såg på tv i soffan medans vi väntade på att hennes föräldrar skulle vakna så somnade jag nästan!!xD Matilda har bildbevis.
Men sen efter frukosten så stack vi till flygklubben. Det var ganska kallt och lite regnit i luften så i början så kändes det lite jobbigt och vi visste inte riktigt vad vi skulle hitta på för det var mest "gubbar" som var där.xD No affens!!
 
På själva flygskolan så finns det två olika hus, ett på ensa sidan om flygbanan där man åker motorflyg, och ett på andra sidan där man åker glidflygplan (tror jag det heter), sådana plan helt utan motorer.
Först så var vi lite på motorflygklubben, men sen så bestämde vi oss för att kolla in glidflygplanen så vi gick över. Och precis när vi kom dit så såg ett par killar oss och sa att det såg rätt "farligt" ut med oss där ute helt ensamma!! xD haha vilken ursäkt för att börja snacka med oss. Nej men de typ gick i den klubben och skulle liksom visa runt lite så en av dem började plata med oss och hjälpte Matilda med att få provsitta i ett av planen. Och för att sitta i planet behövde man ju ha en fallskärm och remmar runt benet som han hjälpte till att sätta på. Och sen när hon satt ner skulle han ju få fram bältet som låg under henne, så han bad om ursäkt att han höll på och "pillade" överrallt xD haha såå gulligt^^ och när jag nämde att jag tror inte att Matilda klagar så blev han så generad och blyg att hans skratt gick typ upp i falsett!! xD för gulligt asså!!
 
Sen så gick vi över igen till motorflygklubben, då fick vi ett erbjudande att få åka med när en kille skulle upp och reka lite ifall man kunde flyga upp lite folk, så klart man tackar ja liksom!! Det var hur ballt som helst, och vi d´var de ända där som fick åka upp på grund av att det var Matildas pappas lärare^^ hihi alltid bra att ha kontakter, för annars så skulle det kosta en hel del. Eller vi skulle egentligen inte ens komma upp i luften för de ville inte ta upp någon efter att vi hade varit upp då det inte var tillräckligt bra väder. Haha att vi fick komma upp var lite speciellt^^
 
 
Efter det så gick vi väldig mycket fram och tillbaka mellan klubbarna och snacka med lite olika, dessutom var det ganska kallt så vi drack varsin varm choklad^^ Och mot slutet så fick även jag sitta i ett glidflygplan och fick lite undervisning, rätt kul faktiskt men kändes hur läskigt som helst att faktiskt sitta så och åka upp i luften:O
Kan ju lugt säga att jag ser rätt förvirrad ut!! xD
Och Matilda provade även att åka på en Segway, dock hade jag inte tid att prova en:( men hon sa att det var faktiskt ganska lätt att köra.
 
Men till slut så var vi ju bara tvugna att åka hem då det bara blev aldeles för kallt och vi hade ju provat på det mästa^^
När vi kom hem så var vi tvugna att sticka till affären för att köpa lite förnödenheter till kvällen. Till filmkvällen då^^
 
Men annars så gjorde vi ingen mer än var bara ute och tog lite bra bilder. Fick dock försöka lära Matilda lite hur man gjorde men hon klarade det okej för att vara första gången!! En systemakimera är ju inte direkt den lättaste saken att bara ta och fota med^^
Och efter det så la vi oss för att kolla på lite mer filmer, dock så somnade ju självklart Matilda redan efter halva första filmen xD Fast det gjorde inte så mycket, kunde se klart utan henne, var rätt roligt att ta kort på henne när hon sov som jag kunde tracka henne med när hon väl vakan efter att jag hade sett en och en halv fim till!! Men nu skulle hört henne då!! :O Så som hon höll på kunde man ärligt talat tro att hon hade tagit någon dråg under tiden som hon sov!! xD Men ska inte säga något mer om det då man aldrig vet vad hon kommer att säga om detta inlägget.
Underbar du är gummam!! <3
 
Sen på morgonen fick jag äntligen sova ut!! Och den chansen tog jag och sov ända till halv elva bara för att sängen var så skön och täcket så varmt^^
Men så skulle vi ju åka hem och jag var tvungen att gå upp även om vi hade det så mysigt och snackade så som bara två bästa tjejkompisar kan göra!! 
Fick även ringt Freja så hon också kunde vara med och snacka om allt mellan himmel och jord^^
 
Så vi käkade frukost och packade och så åkte vi hem. Jag bestämde mig för att vi hade ju varit tillsammans hela helgen och jag hade blivit ganska trött att jag skulle åka hem direkt, så vi sa hejdå och så kom jag hem.

Ja det antar jag väl var min helg, och just nu ska jag inte hitta på något mer så. Ska väl vila, kolla bilder, kolla tv, checka in min nya dator och bara ta det lugnt helt enkelt. Vara med familjen lite då de inte har sett mig sen i fredags då jag gjorde mitt körkortsprov. Just det, det kanske jag ska nämna. Jag har nämligen klarat mitt körkortsprov!! :D Hihi ja och ni skulle vara vta hur glad och uppe i varv jag var tack vare det i fredags^^ och ändå var jag sjuk, men ruset hade gjort mig så glad att jag brydde mig inte typ xD
 
 
Aja, det var väl det^^ Och ett stort hjärta till er som faktiskt orkade att läsa igenom hela detta inlägget. Haha det blev nämligen lite längre än planerat, men ja helgen blev lite längre än planerat också xD

Men nu så tänkte jag inte skriva så mycket mer så här får ni en liten avskedsbild från mig och Matilda där vi är helt serigösa!!
 
//Nu signar Hanna ut för idag och hoppas att ni alla haft en underbar helg precis som oss:D

Bro code!?

Hejsan svejsan!!
Hade tänkt lägga in ett inlägg tidigare idag efter att jag kommit hem från skolan och hade gjort de där proven, men dess värre så laggade min dator sönder och ja, inlägger gick putts väck-_- Yey!! Men aja så intället för att berätta om min dag så ska jag berätta något lite mer kanske roligare som jag har funderat på efter detta youtube vloggen.
 
Tjejer har PMS= Pisst of Men Syndromen
Varför kan inte killar då ha PWS= Pisst of Women Syndromen
Haha måste ju vara lite jämnställdhet här i världen asså!! xD

Sen så finns det ju också den här killkåden som lyder "bros before hoes", och nu har jag kommit på något som vi tjejer kan säga, "chicks before dicks"!!
Haha jag har haft extremt mycket fritid just nu!! xD Och vad ska man göra då mer än att ligga och komma på sådana här saker liksom.
 
Aja det var allt för denna gången.
//Hanna signar nu ut!!

Hemmadag

Hejsan svejsan!!
Ärligt talat så har jag absolut inget att skriva om direkt, har varit sjuk hela dagen idag igen och gjort absolut ingenting mer att växlat mellan att titta på Pretty Little Liar och pluggat inför mina prov denna veckan.
Eller jo jag kanske har något att berätta om men det kommer bara sluta i att jag kommer att klaga på att jag är sjuk xD Haha så ja om ni inte har lust på att lyssna på en klagande Hanna så ska ni nog sluta läsa nu!! (Bara lite förvarning)
Några kompisar kom nämligen hit efter skolan för att lämna ett papper till mig. Det var inte riktigt något skolpapper utan det var mer ett informationspapper om vår idrottsdag på torsdag, jag skulle nämligen få åka till Partille och klättra på en höghöjdsbana. Och för er som inte vet vad det är så är det i stort sett en trädkoja som är högt upp och går mellan en massa träd som man klättrar mellan. Hade varit hur skoj som helst att få pröva på, men som det är nu så pekar min hälsa på att jag inte kommer att få testa på det:( Sadface*
Och sen så kan jag ju berätta om något som jag är riktigt ledsen för!! Min tränare ringde nämligen på förmiddagen för att kolla med mig om matchen imorgon, och så klart med tanke på min hälsa så kan jag ju absolit inte spela:o Men det ville inte min tränare riktigt lyssna på då jag nästan alltid ställer upp oavestt om jag är frisk, sjuk eller skadad. Inte förren jag tog fram mamma kortet så lyssnade han, -"Men mamma har sagt till mig att jag inte får spela!!" Då, äntligen förstod han hur sjuk jag faktiskt blev efter förra matchen i helgen. Pappa känner också de andra lagets tränare, och han kom upp till honom idag när han jobbade och så något i stil med att -"Ja då syns vi då imorgon." Men pappa sa att jag var sjuk så det skulle nog inte bli av, och nu vet jag i stort sett säkert att han kommer att säga till hela sitt lag att de kommer att vinna då vi inte kommer ha någon "tränad" målvakt. De kommer att ta ut sin seger i förtid det kan jag sätta min ena hand på!!-_- Fast får hoppas på att det får dem att bli lata och att vårat lag kan hålla dem ifrån målet på så vis.
Men det var väl allt för mig antar jag, inget speciellt mer. Ocj det blev ändå ett litet inlägg för er som han orkat läsa på mitt klagande XD
 
And here and now, a brain fucker!! Can you read it??
//Hanna signar ut för idag då!!


 
 
 

Status: sjuk -_-....igen

Hejsan!!
Ja som ni ser på huvudrubriken så är jag sjuk....idag.....igen-_- Damit!! Jag vill inte vara sjuk, jag orkar inte vara sjuk bläääääääääää.....................!!!!!!!!!
Men ja, det är detta som jag får betala för att jag spelade match igår även om jag inte borde gjort det. Dock så var det lite vär det, för första gången så förlorade vi inte mot det laget. Dock vann vi inte heller man aja vi spela 3-3. Och ni ska veta en jävla läskig sak som är med det laget, när vi spelar mot dem så oavsett om vi vinner, förlorar eller spelar lika så släpper jag alltid in 3 mål!!:O as creepy:S
Men vill ni veta vad som är ännu läskigare?? Aja det får ni veta ändå^^
(Men måste även varna, jag fick nästan en hjärtatack av den, och jag är inte lättskrämd!!)
För er som såg den och blev ....ja rädda^^ snälla berätta så jag inte känner mig ensam:P

Han som läser denna text spelar också lite olika spel. Han heter Cry och jag måste ärligt säga att jag ÄLSKAR!! hans röst xD vet inte varför men det bara är så^^ och dessutom så har jag nyss kollar igenom ett spel som han spelade som hette The Walking Dead, ni borde kolla in den, han är så gullig när han spelar den asså^^
Aja det var lite för idag, inte så mycket att säga när man är sjuk ju:P

//Hanna signar nu ut!!

Ja nu blir det som det blir

Hejsan svejsan!!
Fortfarande en del sjuk idag men det får man skippa, för idag är det en viktig fotbollsmatch. Vi ska möta serieledarna Kärra/Klareberg och vi MÅSTE vinna!! Även om jag dock är sjuk-_-
Var tvungen att ställa upp för att våran typ reservmålvakt skulle inte spela idag, och dessutom så har hon inte varit med på så många träningar den senaste tiden så då blir det ju att hon inte får spela heller. 
Innan jag bestämde mig helt för att spela så var jag tvungen att gå ut och gå en liten promenad, måste ju se om jag klarade av att gå en stund^^ Men det var inte så stora problem, fick faktiskt lättare för att andas men det började kittla lite på grund av det också:P Men får ta en alvedon innan jag sticker i alla fall så jag inte får en jobbig huvudvärk mitt under matchen.
Aja, vad ska jag göra mer idag då??......Hmm just det, jagg ska besöka min praoplats (hotellet) ikväll och kolla vart det ligger och lite så. Dock ska jag också ringa dit en gång innan men kan ju "hälsa på" lite först. Men annars så ska jag inte göra så mycket mer idag, plugga mer och så vila mig frisk till imorgon.


//Nu.......signar...........Hanna^^ ut:P








Status: sjuk -_-

Hejsan svejsan!!
Oj som ni kanske såg så blev det inget inlägg igår, men det kändes lite onödigt med tanke på att jag inte hade något att skriva om, och för att jag gick hem då jag kände mig sjuk. Så ja, idag är min status stämplad som sjuk, inte så roligt med tanke på att jag har en viktig match mot Kärra/Klareberg imorgon.......... Får se hur det går med den, har i alla fall informerat min tränare om mitt tillstånd och att han ska ha en reservplan om jag då är allt för sjuk imorgon med. Jag ska nämligen bara vara hemma idag och vila och plugga till lite prov så jag kanske blir bättre^^ eller man får hoppas det i alla fall.


Yey!! Fossingar^^ Haha
Ja nu hade jag bara tänkt skriva lite kortfaktat om min praktikplats, som jag då har fått en förfrågan på. Jag ska nämligen under två veckor praoa på ett hotell mitt i stan som heter Comfort Hotel City Center. Har aldrig varit där, men det ska bli skoj!!:D Har fått höra av en kompis som jobbade där förra året att det var roligt, hon fick göra lite olika saker hela tiden och det är ju alltid roligt att slippa göra samma saker bara om och om igen dag ut och dag in xD Eller ja, det finns säkert sådana som gillar det med, men dock inte jag.
Lite på grund av att jag ska jobba där var jag tvungen att åka och shoppa med mamma i torsdags, det var nämligen så att på deras ansökningssida så var det ett krav på lite speciella kläder. Nämligen svarta byxor eller kjol, vilket jag dock inte hade och var tvungen att köpa. Och sen så stod det skjorta, dock inte vilken färg men genom mina erfarenheter så brukar de syfta på något vitt, så..... Var tvungen att hitta något vitt med för har inte så mycket vitt i min gaderob. Får dock se hur mycket jag kommer att andvända de kläderna efter jobbet, men aja alltid bra att ha för kommer ju inte direkt att växa så mycket mer så de kommer ju inte att bli för små^^
Aja det var lite om det, så nu ska jag fortsätta att vila lite och så plugga på till nästa veckas alla olika prov och test. Har nämligen fyra "test" i skolan (de säger test men egentlgen är det prov, men de vill inte säga det för då får de inte ha alla i samma vecka) Oj, det där såg ingen va?! Och sen så är det ju så klart mitt kära körkortsprov på fredag som jag ska skriva, det ända provet som jag är riktigt taggad till^^

//Nu signar Hanna ut och önskar er alla en happyhappy weekend!!
Här får ni också en lite låt från mig då jag inte skriver veckans låtar längre. Dock så kanske jag ska börja med månadernas låtar istället om det skulle uppskattas^^

Hemma, äntligen!!

Hejsan svejsan!!
Jo, nu äntligen har jag kommit hem. Har längtat efter att få komma hem hela dagen idag. Det började med att när jag satt vid köksbordet och åt min frukost kom en sådan akut ont i magen:O passande eller vad tycker ni?! 
Men aja, så jag bestämde mig för att lägga mig ner ett tag, och det tog ungefär en halvtimma för det att gå över, och självklart så skulle jag komma för sent då, fast det var inga så stora problem för mamma skrev en lapp och läraren var förstående:D Det var dessutom knappast jag som kom vi den tiden, och deras ursäkt var försenade spårvagnar xD Bra jobbat killar!!
Resten av dagen segade sig ganska mycket, längsta dan idag och så käner jag mig inte helt okej idag:/ Men sen när jag öntligen kom hem så skulle ju jag och mamma åka och shoppa lite xD Vi hade planerat in denna dagen därför att det är sällan att jag inte har någon träning och hon inte jobbar, så jag fick passa på^^
Jag behövde även köpa lite specefika saker som jag måste ha med henne för att köpa då de inte är de billigaste sakerna xD Skulle nämligen köpa ett par nya löparskor, mina gamla försörde min ena tå så den blev helt blå!! Bum sko:O Haha så ja.... jag behövde nya. Samt nya fotbollshanskar då mina gamla har gått sönder på bara två månader!!:O Fattar inte hur det har kunnat gå till:S De brukar hålla lite längre. Men nu har jag köpt ett par riktigt ordentliga handskar så de borde hålla längre^^ (dock blir de ju alltid dyrare:/)


Snygga^^ Eller ja de är riktigt bra i alla fall!!:D
Men sen så slank det ju ner lite mer saker^^ Haha måste ju passa på när mamma och jag ändå är ute.

Oj!! Jag tror en mössa slank ner av rena farten xD
Och två träjor och ett par jeans, fast de är till för när jag ska jobba på min prao, måste nämligen ha svarta jeans/kjol och en blus/skjorta på sig då och jag har inget som passar in så bra på det, hade en svart kjol men tänk om det skulle bli kallt!! xD Då måste man ju ha något extra^^ Eller ja, det är i alla fall vad jag säger:D
 
Föresten!! Här är en UNDERBAR låt. Jag värkligen älskar hennes röst, och denna låt som är hennes egen är otroligt bra. Den som hon sjunger med Dave Days Payphone är också en av mina favorite, tycker faktiskt den är bättre än orginalet^^
 
//Hanna signar nu ut och helsar er alla med en honör!!^^

I will studing hard today

Hejsan svejsan!!
Nu har jag äntligen fått komma hem, fått lägga mig i sängen och fått i mig något lite mer att äta^^ Inte alltid direkt den godaste maten, varken för magen eller för ögonen:P Men ska inte klaga på om det, då det inte är så roligt att höra om. Ni skulle nog hellre vilja höra om vårat otroligt sköna spanska vikarie. Haha han var hel skön med humor och energi, fast i för sig så var det ju inte så konstigt då han var en utbildad gymnasielärare och bara 23 år;) Och jag får ju erkänna att han var snygg xD Fast nu när jag säger att han bara var så skön på grund av att han var en gymnasielärare så kanske jag måste förklara mig lite. Det är nämligen så att när man väl börjar på gymnasiumet så får man ju välja och då gör man ju något man gillar och oftast blir man mer fokuserad^^ Och då blir ju lärarna mer positiva och roliga, och det har jag fått bekräftat av min brorsa också.
Han fick till och med tag i en boll som en annan lärare aldrig någonsin skulle ha fått tag i genom att säga att han ville vara med och kasta!! xD Hahah och han som hade bollen gick på det och kastade den till honom, han misstänte inget!! Såååå smart av honom så det inte är sant!!
Ja, och hur ska jag tillbringa resten av dan tror du, kankse träna...... haha men där misstar du dig faktiskt^^ jag ska inte träna idag, kände mig lite väl seg och matt idag så jag tror jag behöver vila lite idag. Och så är det så att jag skulle behöva plugga lite extra idag för har fått reda på att vi ska ha "typ" tre prov snart innan jag ska gå på prao, så det är dax att börja redan nu^^
Just det, har ju inte berättat att jag faktiskt ska praoa:O Jag ska nämligen jobba på ett hotell mitt i stan i två veckor, det var egentligen mitt tredje val men man får ju ta det man får när man söker genom skolan:P Aja det kommer ni nog att få höra om lite mer någon annan gång, för nu behöver jag börja plugga.
 
//Hanna signar ut för idag!!

Mycket i ett

Hejsan svejsan!!
Ja som ni såg igår så kom det inte upp något mer inlägg......Sorry för det men kan ju inte hinna med allt, hade bland annat lite läxa, eller jag något sånt att göra^^
Men för er som undrar så ja, matchen igår gick precis som planerat, vi Vann!! med 7-0!!:O Jag är sååå otroligt stolt över oss, och sen så fick vi även beröm från de andra laget och dommaren för att vi hade spelat så bra, så ja ingent att klaga på då^^ Eller jo kanske några småmissar här och där, men men alla får ju göra fel, det är ju det som gör oss bättre. Pokemon Evee här håller med!!^^

Just det kanske ska berätta att jag är pokemon besatt!! Och har varit det ända sen ja, sen det första avsnitten kom ut. Spelar lite av och till och kollar på lite avsnitt då och då. Jag vet det kanske är lite barnsligt men aja de är ju såååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå otroligt SÖTA!! Har alltid önskat att pokemon var levande så jag kunde ha en, eller flera^^ Kanske på grund av den önskan som jag har skaffat mig en hel drös av gosedjur som jag inte kan leva utan. Vem vet.
<3
Idag så har jag knappt varit i skolan faktiskt, och nej jag lovar att jag inte har skolkat, har faktiskt tagit ledigt av en helt okej och speciell anledning^^ Jag har nämligen övningkört för sista gången för mitt moppekort:D ja så nu är det bara att klara provet nästa vecka och så har jag skaffat mig mitt helt egna körkort!! Snacka om att jag är glad, och längtar tills det.
Och medans jag skriver detta så kan jag höra hur det riktigt smattrar mot mit fönster:/ regnar regält och jag som hade tänkt träna med juniorerna idag. Tog till och med en Gainomax för att jag skulle slippa behöva äta så tidigt. Men får de hur det blir, kankse får träna i detta ändå.
Förresten på tal om Gainomax så hade jag provat en sådan innan och absolut hatade det, och sen så kommer mamma hem och säger att hon har köpt sådanna bara till mig xD Perfekt!! Nej men jag hade ju bara testar vaniljen och den gillade jag inte men hon ade köpt alla smaker, så nu tänkte jag att jag i alla fall kunde43 testa en.......Och vet nu vad?? Jag gillade den!! xD
Strawberry flavour, riktigt god!!^^

Men aja, nu har jag inte så mycket mer att säga, har ju redan sagt en del.
//Hanna signar ut med fingrar och tår krossade om att det ska sluta regna (snälla gör det du med!!)
 

Lite sovmorgon så ni får ett inlägg

Hejsan svejsan!!
Nu har jag vaknat och ska om en ca timme sticka till skolan. Hade lite sovmorgon så det var rätt skönt, slapp gå upp allt för tidigt^^
Efter träningen igår så gjorde jag inget speciellt direkt, jag låg i stort sett bara i sängen och kollade på lite olika filmer. Bland annat så har jag börjat titta lite på Pretty Little Lier, här är även en link till en gratis sida där du kan se den också om du vill:D
Sen så hittade jag även en helt ny film som jag inte sett förut men hade nog hört talas om den någon gång. Den heter Dear John, och är riktigt bra!! Synd bara tycker jag med slutet, men aja ska inte säga något om du nu inte har sett den^^
 
Det var bara ett litet inlägg såhär innan skolan, kommer säkert att komma ett lite längre senare ikväll då jag har match idag...... haha som vanligt xD

Lite randome

Hejsan svejsan!! Och god morgon xD
Ja jag vet att det är lite sent med god morgon, men faktiskt så vaknade jag nyss:P Hihi jag har för en gångs skull fått sova ut ORDENTLIGT!! och då blev det att jag sov till ett.
Ni vet inget om hur mycket jag har haft det denna veckan, men om ni hade vetet så skulle ni förstå varför jag varit så trött^^ Bland annat så började det i onsdags då fag först skulle till skolan, sen efter halva dan så skulle hela skolan (7an-9an) springa milen, ja jag skrev rätt, MILEN!!:O Och som vissa hade bestämt sig för att gå, så hade jag bestämt mig för att få min bästa tid, lite för att jag hade bråttom hem och sen lite för att det är alltid kul att se hur snabb man kan vara:D
Väl hemma så skulle jag hinna duscha, käka och sen plugga gloser innom två timmar. Det gick så där, hann inte med alla gloser men det kunde jag inte fixa för sen så skulle jag med två kompisar åka till en kör som vi hade tänkt börja i om vi trivdes. Tyvärr så kände jag att när hon pratade om vad vi skulle göra så skulle inte jag ha tid med allt det:/ det var lite tråkigt men man måste ju bestäma vad man först och främst vill göra och det är ju fotbollen.
Och efter att jag hade sagt det så var jag tvungen att verkligen skynda mig hem för att hinna och byta om och sen cykla upp till träningen. Jag hade ju redan sprungit milen så jag var egentligen inte tvungen att träna men jag var tvungen att lämna in lotter som jag hade solt, så då tänkte jag att jag lika väl kunde träna lite också. Så det gjorde jag men jag gick en stund innan vi skulle sluta så att jag kunde ha lite extra tid på mig att lära in resten av gloserna.
När jag väl kom i säng så var jag helt utmattad, och morgonen där på var väl inte den bästa xD dessutom skulle jag övningsköra min moppe under dagen där på:P Men jag överlevde, för jag skriver ju nu^^

Aja det var bara en liten randome inlägg för att jag skulle ha något att skriva om idag, hoppas ni gillade min onsdag^^ Men nu ska jag käka lite och sen ska jag byta om till träningskläder och sticka på talangträning på Kviberg, hoppas det går bra, men det gär det säkert:D

//Hanna signar nu ut....... igen^^

Inte glad nu!!

Hejsan.....
Ja som jag nämnde i förra inlägget lite snabbt så skulle vi ju spela match mot vära rivalen......Jitex, och att vi skulle vinna!!........ Men ja, så blev det tyvärr inte då:( vi förlorade med 2-4 till dem. 
I första halvleken så ledde vi faktiskt över dem och jag höll nollan ända in i sista minutern då de till slut fick in et mål, och inte för att bli bara glada och fortsätta att spela så gjorde deras tränare något väldigt osportsligt!! Lite svårt att förklara men han gjorde det bara för att fördröja matchen och psyka oss andra. Såååååå OSPORTSLIGT!! Och sen så för en gångs skulle så tappade våran tränare humöret och stack och "sa till" de andra lagets tränare xD
Dessutom som alltid så var dommaren helt kass, men aja det brukar de ju vara så det är vi ju vana vid nu.
Så matchen slutade då inte bra, och jag gick av med ont i magen och en lätt lårkaka efter ett ben i magen och ett knä i låret, och inget av de blev något. Ännu ett bevis på att dommarna borde stjärpa sig "lite"!!

Och här, nu som lovat så får ni en fin liten bil på mina nya kaninöron^^ Pink Power!! :D
 
//Men nu signar jag ut och önskar er alla en underbar helg!!

Borde jag inte sova??

Hejsan svejsan!!
Jo jag är faktiskt vaken, kan ni tänka er?? xD Var tyvärr tvungen att vara vaken även om vi kom hem ganska sent igår och jag var helt utmattad. Eller helt utmattad var jag väl inte för allt godis som vi vann så hade jag fått lite av en sockerkick. Kan du gissa hur mycket vi van???....... Haha nej det tror jag nog inte för det var.......
såååååååå mycket!! Och då hade vi ändå tagit ut godiset ur 4 förpackningar, då på det bordet just då låg det ca.16 kg rent godis!! :O kan ni tänka er??
Ni ska bara vet hur min pappa och Christer var, de betedde sig som små barn i en leksaksaffär och spelade på allt, fast man kan ju i stort sett säga att vi också vann i allt. Även baskett!! (affrobananen)
Jag tog mig även tid att köpa ett par gulliga, fluffiga kanin öron till mig själv^^ såååå söta!! Få en bild senare för just nu ska jag till en fotbollsmatch. Vi ska möta våra rivaler Jitex!! Och idag måste vi vinna, och förhoppningsvis så gör vi det också.
Men det var väl allt från mig då.

//Hanna signar ut med en enorm sockerkick!!:D

Nystart!!


Hejsan svejsan!!
Jag har bestämt mig nu för att börja skriva lite igen, bra eller dåligt vem vet^^ Men jaja, jag har i alla fall tänkt testa nu igen. Och när jag väl loggade in igen så hade hela Blogg.se ändrat på sig!!:O Så jag var tvungen att kolla runt och lära mig lite mer om det igen, men nu kan jag det...... Hoppas jag:P
Kan ju berätta att jag har fått en ny frisyr, och det var lite på grund av den som jag slutade skriva:/ blev så pass missnöjd med den att jag inte ville skriva något mer. Fast nu har jag äntligen vant mig vid den och den är helt okej fast ska ju låta det växa ut till så som det var förut.

Här är då en bild som jag lät min bror ta på mig efter att vi hade käkat kräftor hos min mormor, ganska fin kväll kan man säga!!:D Jag bjuder på den^^
Och sen så kanske jag ska nämna att jag har fått en helt egen SYSTEMKAMERA!! Haha ja jag blev helt chockad när pappa berättade att jag skulle få en bara så där. Ockej jag hade berättat för honom att det skulle vara skoj att ha en då jag gillar att fota, och så bestämde han sig för att köpa en till mig!!:O Kan ni fatta!?? Nej det kan inte jag heller, pappa är bara bäst hyelt enkelt!!:D
Skolan går på som vanligt antar jag, inget speciellt så, och fotbollen rullar på som alltid, kanske lite nytt med att jag spelar med de äldre (juniorerna), mitt eget (97:orna) och sen så hoppar jag in lite då och då för de yngre (98:orna) då de inte har någon direkt målvakt, så det är fullt upp där^^
Nu är det ju fredag och helgen är i stort sett här, och den börjar med middag med några kompisar från landet och liseberg:D De ska komma snart och käka lunch med oss och sen så ska vi sticka ner till Liseberg. Låter det roligt?? Haha ja det tycker i alla fall jag ska ni veta^^
Oj, just det spände tandställningen idag!!:( Kom på det då mina tänder precis började värka nu igen.
Aja det var väl det från mig, vill ju inte skriva för mycket för då kanske jag inte har något mer att skriva om nästa gång!!

//Hanna hälsar er alla en underbar helg och signar ut men en hälsningsbild!!
RSS 2.0