Sjukdom och minnen

Hejsan!!
Kände inte direkt för att skriva igår då jag spenderade den mesta av tiden med att ligga och känna mig mörbultad i hela kroppen, för att jag knappt fått någon sömn pågrund av att den tiden jag skulle sova spenderade jag framåtlutad mot toalettstolen. Jag fick nämligen magsjuka. Jag har sådan tur denna julen!! Jag fattar inte det, först denna otroliga förkylning, sen en långvarig slänga va körtelfeber (vilken fortfarande är kvar) och nu denna ohyggliga magsjuka.
Någon som möjligtvis har haft en bättre jul än jag räck upp en hand!! Ja, en, två, tre, fyra..... ja i stort sett alla-,-
Jag förstår inte detta, och innan min viktiga uttagning som kommer att förändra i stort sett hela mitt liv..... Känns inte bra. Och grejen är också den att det är inte första gången detta händer att jag blir sjuk precis innan en viktigt uttagning, det hände nämligen för nått år sen också. Vi skulle bli ett "dem bästa" lag och jag var med på uttagningen ,men jag hade fått ett virus i kroppen och var på väg att bli sjuk, men det sket jag i och gick på uttagningen ändå. Men det gick ju åt helvete, jag blev trött nästan direkt och fick knappt i mig något att äta under lunchen som vi fick där. Och vädret hjälpte mig inte direkt, det var lite varmt, duggregn och mulet samt att jag hade inte med mig några extrakläder att byta om till. Så jag blev sjuk, och ett bra tag till och med!!
Och på uttagningen kom jag med som första reserv...inte för att det piggade upp mig då jag inte fick vara med ändå.
 
Ja, detta är vad jag tänker på just nu. Man säger ju att man ska leva i nuet och inte tänka tillbaka, men om nuet nu är en så himla deja vu så hamnar ju tankarna tillbaka på det dåliga i livet.
Jag behöver svar!! Bland annat bra provsvar!!
Kan ni tänka er att jag faktiskt kan skoja i ett sånt här läga?? Måste vara mitt sätt att klara mig igenom det....

En bild!! :O

Idag har varit en allmän slöa dag, gick bara ut i en timma eller så med en kompis för att få lite motion. Så istället för att höra mer om det ger jag er en bild!!
Och vad det är för ni gissa själva^^
 

Okej!!

Hejsan!!
Nu när jag har varit på min vanliga vårdcentral så känner jag min inte lika orolig som jag gjorde igår, han var nämligen mycket lugn om det och har förstod min situation när det kom till fotbollen då han själv hade en son som ville in för något år sen. Han berättade för mig att det inte var så farligt att "träna", så länge som jag inte blev andfådd nu. Okej jag kallar inte det riktigt för träning då men det är i alla fall något. Och sen så ska jag ta leverprov om 10 dagar, och om den är låga så kan jag få börja träna mer, så det finns hopp här!!
 
Jag ska börja att vara ute och gå i alla fall en stund varje dag, och idag fick jag den promenaden tillsammans med min kompis då vi var nere på stan.
Men det var så otroligt mycket folk så vi fick inte så mycket köpt direkt. Av någon anledning så känner man inte riktigt för att köpa något när man nästan behöver tackla sig fram för att kolla på det. Och ännu mindre lust får man när man ser de kilometerlånga köerna bara till provrummet, och sen nästan lika långa till kassan.
Ja, man kan ju indra varför jag inte fick så stor lust att köpa något!!
 
Men jag fick i alla fall något köpt, nämligen två nagelack. Jag ska nämligen försöka fixa lite med dem nu när jag kan det, för när fotbollssäsongen går igång så går inte det så bra ihop med målvaktshanskarna.
Och min kompis fick köpt det hon ville, nämligen ett par underkläder......hehe undra vad ho9n ska med dem till?? Haha nej jag bara skoja, eller gjorde jag!! 
Sug på den ni så hörs vi imorgon!!

Orolig

 Jag är jätte orolig just nu. Finns inget som är viktigare för mig än min fotboll, och nu är jag nära på att missa min uttagning som berättar för mig om jag får komma in på det programmet jag vill in på eller inte.
Denna uttagningen kommer även påvärka skolan jag går på. Om jag inte kommer in på elitfotbollen så komme jag att välja en annan skola med bara en fotbollprofil, dock så är den skolan en riktig "slöskola". Första året gör man knappt något, och vissa som går där gör knappt något. Jag vet för jag har några i mitt fotbollslag som går där och dem har sagt det själva.
Och jag som är en lite av en plugghäst så kommer inte det att bli något bra direkt. Och det finns ingen annan skola så i närheten som har den träning inom fotbollen som jag vill ha. Annars så får jag väl ha extremt lång väg till skolan eler flytta..........vilket jag inte? vill.......
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Till vårdcentralen

Hejsan!!
Även om igår var underbar så har idag klarat sig med knappt IG, nästan sämre!! 
Jag har nämligen varit på en vårdcentral, och eftersom det är helgdag idag så var vi tvugna att åka till en sån som har öppet i nödfall det har hänt något, och nej inte akuten. Men det hade nästan kunnat vara akuten då vi var tvugna att sitta där halva dagen typ, och vänta först på att skriva in oss, sen på att vi skulle gå till en läkare, sen för att ta prover och sen till läkaren igen. Tack och lov för min nya mobil så kändes det inte lika länge men ändå!!
Jag hade nämligen otroligt svårt att sova inatt, och när jag vakna var min ena halsmandel så stor att det täckte halva halsen, den. Den var ugnefär lika stor igår men idag var den även vit och lite köttig. Snacka om att det är svårt att äta.
Jag och mamma stack in då och trodde att det var halsfluss så jag kunde få pencilin mot det, men icke sa nicke!! Jag hade tydligen Körtelfeber!!
Och för er som inte vet så är det en sjukdom som gör att man inte får träna för då kan mjälten spricka, man blir extremt trött och det kan även göra ont i lederna. Jag har då sluppit ont i lederna delen men jag har sovit otroligt mycket det senaste. Så där fick vi svar på varför.
 
Men för er som inte rikitgt vet så ska jag in på ett elitgymnasium, vilket kräver en uttagning i januari. Vilket betyder att jag måste träna nu i jul. Men som jag skrev så skulle i så fall min mjälte spricka, vilket inte är så bra!!
Och körtelfeber kan hålla sig upp i år om man har riktigt otur eller bara i tre veckor om man har tur. Jag hoppas att jag har tur!! Men man vet ju aldrig.
 
Körtelfeber är även ganska smittsamt. Dock inte kroppsligt utan mer om jag har delat spott (druckigt från samma glas, ätit från samma gaffel, kysst någon m.m.).
Och jag vet inte om jag har råkat smitta en kompis, men jag ska informera henne och hoppas på det bästa, håll tummarna!!
 
Sen på torsdag så ska jag även till en vårdcentral igen för att ta leverprov. Vet inte riktigt till vad men det var något om att man kunde se vart sjukdommen hade kommit ifrån eller så..... :S
Känns som om inte mycket mer kan gå fel nu!!

Juldagen

Hejsan allihopa!!
Nu är julafton förbi med alla sina tomtar och paket. Men nu måste vi ju ha fått så många paket så att vi är nöjda, eller?? Haha jaja, jag är i alla fall nöjd, ända till det är min födelsedag då!! Vilket det inte är långt kvar till.
 
Hela julafton har varit hur mysig som helst. Vi firade den hos min farbror och hans fru för första gången sen.....hm jag tror inte ens vi har varit där en enda gång innan faktiskt.
Dem har fyra barn, var av två av dem är 4 och snart 2 vilket innebar att den ena av dem har precis börjar förstå ordentligt vad tomten innebär. Han var helt galen hela kvällen, inte kunde han sitta stilla och kolla lugnt på Kalle Anka med oss andra, han kunde inte heller sitta stilla och äta sin mat och allra minst kunde han ta det lugnt när tomten väl kom. Han skulle fram och peka under granen vart hans prisenter var och så skulle han fram och ta allas paket tills vi sa att alla paket inte faktiskt var till honom.
Men herr tomte var lugnt ocg förstålig som vanligt, eller hur "brorsan". Ja det var nämligen min bror som var tomten i år, men säg inte det till mina kusiner!!
Bilderna blev lite suddiga då tomten inte riktigt ville stå still.
 
Fick lite blandade saker i julklapp, jag hade ju inte önskat mig något så allt var en överraskning. Och den största överraskningen var en helt ny mobil. Jag hade ju klagat lite på mign men jag hade inte förväntat mig att få en helt ny, och inte vilken mobil som  helst utan en bra och inte en sån som min förra!!
Mer tänker jag inte säga :P
 
Hoppas att ni alla har haft en riktigt god jul i alla fall!!

Sista julbestyret

Hejsan!!
 
Hoppas att ni alla har det bra nu på dan innan doppare dan. Och hoppas ni känner er färdiga med alla julklappsbestyr för imorgon smäller det, då kommer tomten med alla julklappar och man ska få i sig all julmat.
Jag har i stort sett blivit klar med allt, ska försöka ta mig till en affär och köpa den sista julklappen.
  
Jag tog mig även friheten med att göra mig själv lite fin hehe. Jag fixade nämligen mina naglar för en gångs skull.
 Idag så kommer vi även att få våran nyinhandlade gran klädd. Vi försöker alltid köpa granen så nära inpå julen så att den varar allt längre efter julen.
 
Ikväll så kommer det även att bli en liten förjul med dem i detta huset, vilket innebär min familj och farmor och farfar. Vi ska inte göra någon speciellt eller så vi ska bara äta middag tillsammans och kanske öppna någon julklapp, men det vet man aldrig ^^

Brrrr!!

Brrrr!!
Hejsan allesammans, nådon annan som också har kännt att det är svinkallt ute??
Jag har nämligen varit ute på Hagas julmarknad. Och vi cyklade dit ner, vilket jag inte riktigt var klädd för hehe.  
                     
Dessutom så måste jag cykla ganska snabbt för att hålla uppe min värme men det klarar inte riktigt mina föräldrar så det blir till att sakta ner en smula.
Men nu är jag hemma igen i alla fall, och mamma har varit så snäll och bäddat ner mig i sängen med två värmekuddar, lite te och sen så lite julgodis som vi köpte på marknaden.
Jag köpte även en ganska rolig grej. Det var nämligen så att min cykel sadel var fuktig och när jag satt på den så blev jag blöt, så vi köpte ett fårskinnspäls som jag kunde ha på. Och det blev jätte varmt!! :D
 
Men nu ska jag bara ta det lugnt och slappa, kanske följer med ner till liseberg ikväll för att kolla på alla ljusen och gå på den julmarknaden, men jag får se hur jag känner inför det sen.
Så nu får ni alla ha det så gött!!

En hel dag på 3 timmar

Goddagens!!
 
Min dag började redan innan jag ens han vakna ordentligt, så nu har min morgon redan gått förbi och jag hat hunnit med ett kort besök av mina släktingar, en visit på ungdomsmottagning en sen en lite shoppningrunda med mamma, och klockan är bara 12!! Jag fattar inte hur jag klarade av allt detta på typ 3 timmar.
 
Min första dag på lovet då jag skulle ha sovit extra länge och tagit det lugnt har slutat med full rulle istället.
Jag visste ju att mina släktingar skulle komma en halvtimma på morgonen innan de skulle sticka och sälja julgranar, så jag hade beställt väckning precis när dem kom så jag bara kunde säga haej och så. Och när dem stacka så fick jag i mig lite frukost och la mig i sängen igen, grejen var bara att jag då kom på att jag hade en tid på ungdomsmotagningen vid 10 och klockan var väl ca 9.47 -.- Trevligt, det skulle jag ju hinna!!
Men jag hade en så snäll mamma så hon kunde köra dit mig på 5 minuter, vilket jag är otroligt tacksam för!!
Och när jag var färdig där så hade mamma inte hunnit åka så vi gick in i de få affärerna som finns där och köpte lite kläder, bland annat en ny bh och en klänning som jag skulle kunna ha på julen. Jag har nämligen inte få många festkläder då jag har en ganska slapp stil.
 
Och här har vi den!!^^
 
Nu ska jag väl lägga mig och vila lite och sen ska jag försöka få tag i en av mina kompisar för att ta reda på lite fakta och lite privata saker ,och dem skulle ni väl gärna vilja veta vad dem är, men det ni kommer att förböi sin lilla hemlighet!!
 
 

Skolavslutning

Hejsan!!
Idag är lugnt bland dem bästa dagarna på året, av ingen mindre anledning än att det är min skolavslutning :D
Dock tog jag nästan ut skolavslutningen i förtid då jag hade ställt min väckarklocka. Och ja, jag kan klockan, eller kanske inte hehe.....Jag ställde den nämligen så att jag bara hade en halvtimma på mig att duscha, göra mig i årdning och käka. Och som m´ni kanske förstår så klarade jag inte riktigt detta xD Det sluta med att jag fick trycka i mig gårdagens pizza slice  över diskhon och sen cykla allt vad jag kunde för att hinna i tid. Inte så värst roligt att komma svettig till en fullsatt aula och sitta där i ca 45 minuter. Men avslutningen var ändå ganska kort för att vara "våran" avslutning.
 
Dagen fortsatte i samma mattakt sen också, det blev nämligen hamburgare på stan senare då jag och min kompis stack dit för att shoppa lite julklappar.
Jag fattar inte att köpa julklappr kan vara så jobbigt, och dyrt!! Kanske lite för att jag är ganska generös också men det är ändå jobbigt. Jag köpte tre julklappar och det blev nästan en hel femhundralapp, och för mig så är det mycket då jag inte har en sådan värst bra inkomst för tillfället.
 
Dagen fortsatte och vi såg ganska många poliser som spatserade lite här och var ändå. Ett litet tecken på att det faktiskt fortfarande är folk som är villiga att fighta för det där instagram haveriet!!
Tänk att ändå någon kan göra något så elakt!! :O
Vi har pratar rätt mycket om det i skolan och rektorn sa ett sista ord om det när han höll i sitt lilla tal, och bad oss att tänka efter innan vi lägger upp vissa bilder.
 
 

Julmarknad och färja

Hejsan!!
 
Finns bara en sak att säga just nu, och det är att jag är trött!! :O
Trött både phykiskt och fysiskt, jag sover middag i stort sett varje dag efter skolan och sen så glömmer jag av saker på morgonen och istället så får jag stressa allt vad jag kan.
Sista kvällen på båten hem från Tyskland var nämligen hemsk, eller ja den hade ju sina fina sidor och sen några inte så fina. Jag blev nämligen förföljd av ett äcklo på 30+. Som tur var så hade jag mina vänner där så jag kunde "gömma" mig bakom dem så jag inte var ensam, dock så gav han mig ju sina läbbiga blickar ändå. Jävla kåtbock!!
Dock tror jag att han inte skulle varit så farlig om han försökte göra något mot mig då man alltid har folk runt en på en sådan båt, om man då inte går till sitt rum.
Och sen på natten så kunde jag inte sova ordentligt på grund av en väldigt jobbig dröm som handlade om att jag stressade men visste inte till vad. :S Jag gillar ju att drömma, men man behöver ju inte ha de jobbiga drömmaren, eller vad säger ni??
Jag sov bättre natten innan, även om båten gungade värre än en vagga på grund av en orkan/storm eller vad det nu var. 
 
Fast själva vistelsen i Tyskland vad bra. Även om jag så inte vart fullt stark för att klara av hela dagen, eller ja, jag var ju med hela tiden men när vi satte oss inne på ett bryggeri och drack lite, så la jag mig på bordet och "råkade" somna!! :$ Ohoppsi.
Såg nog nästan ut som om jag hade tagit mig lite för mycket öl eller något så som jag sov!!
 
Fick inte köpt så mycket heller, bara en prisent till min bror och tre små till tre av mina närmaste vänner. Det var inget stort jag köpte till dem då ajg i år inte har haft ork att vara påhittig nog att tänka ut något persoligt, samt att jag varit extremt trött. Jag vet att det inte är någon ursäkt direkt men dem förstår, jag kommer ju säkert ändå att göra upp för det lite senare under året.
Här är även en av ingångarna till den stora julmarknadsgången. Det var precis i början av dagen så det hade inte kommit lika mycket folk som det var under resten av dagen. 
Herre gud, man kom ju knappt fram sen!!
Mycket matstånd överallt måste jag säga, så man höll sig i alla fall inte hungrig. Inte för att man åt så mycker för vi skulle nämligen käka julbord på båten (jätte gott) och då ville man inte vara allt för full i magen. ^^ 

Tysklan, here I come

Hejsan alla söta och snälla!!
Idag så han jag vaknat, som alla andra dagar denna veckan och funderat på vad jag ska göra. Men till skillnad från alla andra dagr så HAR jag haktiskt något jag ska göra. Jag ska nämligen iväg idag även om jag fortfatande inte är helt frisk, för familjen och några vänner till oss ska sticka till Tyskland över helgen.
Det är nämligen en julmarknad som pågår i Kiel, vi åkte dit förra året också och det var så kul att vi bestämde oss för att åka även i år igen.
 
Så idag krävs lite ansträngning, jag ska duscha (vilket jag inte gjort på en vecka nu :S jag vet usch!!), packa lite och sen så ska jag tydligen hjälpa mamma med att skura golvet -,- trååååk!!
 
Men aja, nu är det allt dax att kliva upp ur sängen och börja dagen så jag hinner tills vi ska sticka klockan 17 idag!!
 

Lucia

Hej, ja!!
Det är lucia idag och här ligger jag och vet knappt om det......
I vanliga fall så brukar jag stå i ett luciatåg vid den här tiden (eller tidigare) och lussa för något, men i år så blir det att ligga i sängen och kolla på tv när de andra har sånt skoj för sig.
 
Eftersom jag alltid har varit med i kören i alla dessa år så har jag alltid varit väl medveten om alla advetgudtjänser och luciatåg, både i skolan och i kyrkan. Men i år så är första året så jag inte är med i kören längre och även är sjuk så jag inte ens kan sjunga för mig själv.....inte roligt!!
Kan inte någon komma hit och lussa för mig där jag ligger och hostar och har det allmänt pest?? Snälla, ni kan få smaka på min pepparkaka om ni vill
 
Tur att jag har dessa bilder från förra året på vårat luciatåg i alla fall!!
 

True Love

Mystiska varelser

"Hejsan alla små barn!!
Kom så ska ni få rida på mig ner i det sköna vattnet, hela vägen ner ända till min mysiga grotta där jag ska ta väl hand om er."
Så kan jag tänka mig att den vackte vita Bäckenhästen säger för att locka med sig alla sina byten ner till sin lya för att sen äta upp dem.
 
 
Har ni hört talas om Bäckahästen förreste??
Inte?? :O
Är det bara jag som fick höra den när jag var liten och skulle vara tyst och sova middag lugnt och fint på dagis??
Hmm, vilken otur för er då, för då har ni värkligen missat något!!
 
Bäckahästen var nämligen en väldigt stor del av min barndom. På dagis så läste alltid våran "sagofröken" den berättelsen medans hon klädde ut sig till häxa och läste. 
Sen så följde den även med när jag började skolan. Och då var det en ny "fröken" som klädde ut sig och som också läste denna berättelsen.
 
För er som inte vet vad då denna varelse är för något så är hen en vattenvarelse som lever i sin sjö och lockar, med sin vackra färg och tindrande ögon alla till sin sjö för att få en enkel död!!
Hen är nämligen en häst och kan bära hur många som helst på sin rygg. Fattas det plats så blir hen bara längre så hen kan få med så många som möjligt.
Denna hästen är verkligen inte någon snäll och barnvänlig varlese även om den då är en häst. För det sägs även att den äter upp barnen, och ifall du kommer ner till hens grotta längst ner i sjön så ska du hitta massa benrester kvar av de som hen tidigare lurat........
(Nästan som en djurverition av Näcken.)
 
Och här är då även min verition av Bäckenhästen:

Julklappar

Nu för tiden så frågar i stort sett alla varandra vad man vill ha i julklapp eller vad dem önskar sig, och jag ska inte sitta här och ljuga och säga att jag inte har frågat det jag heller. Men jag gör det bara för skoj skull, inte för att jag tänker köpa det till den personen, nej!!
Jag har inte ens haft tid eller särskillt med lust att köpa några i år, inte för att jag inte älskar min familj utan för att jag älskar dem istället året om, så om jag inte har hunnit köpa dem något till jul så gör inte det någoting för jag kommer ändå att göra upp för det under resten av året.
Visst det är jätte kul att samlas allihopa och öppna de där spännande paketet som om man skakar på det prasslar till lite, men tänk om du nu öppnar det och ser vad det är och känner "nej, det här vill jag ju inte alls ha!!" Vad är det för roliga med det då??
Man vill ju att presenten ska vara något som man vill ha, ungefär lika mycket som den som den som ger bort presenten önskar att du ska ha nytta av det hen just har köpt.
Men varför denna paketnoja just på julen......varför inte, til exempel på påsken? eller nyår?? (finns dem som även får paket då med jag vet). 
 
Jo allt har ju med den där religionen att göra med de tre vise männen som gav Jesus hans tre kungliga gåvorna. Men va fan!! det var 2000 år sen dem där gamla gubbarna kom...... 
 
Om man ger lite "julklappar" året om så vore det ju egentligen mycket bättre för då får man ju precis vad man önskar sig när man vill ha det, istället för att sitta i november månad och paniktänka vad man nu hade önskat sig för att kunna säga det till alla släktingar som är på en om vad lilla du har önskat dig iår.
Till exempel så har jag absolut ingen aning om vad jag vill ha!! Jag fick ju det i sommar, en systemkamera. Och det var jag ju hur glad som helst för och har kunnat använda den hela sommaren. Tänk om jag hade fått den nu, jo då hade jag antagligen blivit lika glad för den men bilderna hade nog inte blivit lika bra i snön som dem få jag har hunnit ta.
Dessutom så har ju även min bror haft nytta av den under tiden.
 
Finns väl både nackdelar och fördelar med detta sättet som jag gillar, men jag gillar det i alla fall!!
Men jag älskar även julkänslan som man skapar tillsamman, tänker bara att girigheten av att man måste få en present för att skapa denna stämning inte behöver finnas med bara.
 

Ett mysterium

 
Jag är ett mysterium som inte går att lösa,
men om du nu ändå vill försöka så kommer du att få många upplevelser på vägen!!
 
En sanning som jag har märkt blir allt mer san för varje dag som går. 
Men det kanske är meningen att jag för alltid ska förbli ett mysterium!!

Besviken

Ja vad gör man när man verkligen borde göra en sak men har något(en sjukdom) som stoppar en??
Jag skulle nämligen spelat cup med dem som är ett år yngre än mig idag. Dem hade frågat/bett mig om att vara med för dem saknar en målvackt.
Men så ska jag självklart gå och bli sjuk!!
 
Kände egentligen av det redan i fredags, men vem orkar vara sjuk när man kan ha annat roligare för sig??
Stack nämligen till min kompis och hennes kille och sov över där som jag brukar göra.
Jag vet att det inte är några speciellt bra tankar men jag är dessutom väldigt dålig på att ta hand och lyssna på mig själv. Dessutom så slutar det oftast i att mamma och pappa tänker åt mig istället och dem kom fram till att jag inte skulle träna, och om man hör på hur jag låter så kanske det var ett bra beslut. Som min kompis sa till mig: "Det kommer ju fler cuper!!" Och det har hon ju rätt i.
Får väl hoppas på att denna sjukdommen inte håller i sig så länge då det är den sista hela veckan och måste få allt fixat tills alla betyg ska ha satts.
 
Men nu får ni alla ha det så bra och glöm inte att vara ute i snön och lek lite för mig också!!;)

God morgon

Godmorgon!!
Hoppas ni har sovit gott, för det har tydligen jag gjort^^
Vem är det som kommer hem från skolan, däcker så skönt under hennes duntäcke och sen vaknar halv 12 för att gå upp och plugga lite?? Jo.....It´s me!! xD
Jupp, det är sant. Jag kommer hem från skolan och bara somnar, så trött har jag blivit :O Undrar bara om det är för att jag är en tonåring och har kommit in i den här sömnstadiet eller om det är på grund av att det är så kallt.
 
Just nu sitter jag i skolan och pluggar lite matte, eller ja mycket till pluggande är det inte men läraren har ju sin vanliga genomgång efter vårat prov i tisdags.
Oturlit nog så stör jag lite, för har fått lite hosta under natten. Är det inte lite konstigt, man säger ju att man ska sova sig frisk men när man vaknar ibland så känner man ju sig sjukare än när man somna.....:O Dem ljuger för mig här!!
 
Men nu får ni alla ha det så gött för jag ska fortsätta att lyssna^^
Och här får ni en liten sommarbild mitt i all vinter!!

En djup tanke mitt i allt

Hejsan!!
 
Idag är ännu en vanlig dag, men det betyder inte att den är bortglömd!!
Nu sitter du nog och funderar på vad den här Hanna nu är uppe med för "djupa" tankar,
och då ska jag bara berätta.... inga. 
 
Ibland kan bara något som, maybe not make sense. Men ändå finns den där och kommer upp i huvudet. 
Och om den finns där så måste den ju ha ett syfte......Eller??
 
Haha yes, nu kom de där djupa tankarna igen xD
Men ni vill hellre veta vad jag har gjort idag ju, eller hur?? ;) 
Haha jag är på konstigt humör idag så ni får väl ha lite överseende med detta inlägget^^
 
Jag har nämligen haft en ganska lång skoldag med tre olika prov/test och något roligt måste man ju göra av den. Och då passar ens "konstiga humör" in. Det kan alltid få en på lite bättre humör och känna sig positiv.
Har även varit på ett öppet hus på Aspero, mitt andrahandsval på gymnasievalet. Ska inte säga något om det idag för måste smälta alla små intryck man fick ju.
 
Ett litet ställe där jag kan låta dig tänka!!
Men nu får ni ha det^^

Snö och en massa prov

Hejsan!!
Ja, nu äntligen har jag fått tid att skriva kan man säga!! xD
Nej men har äntligen tagit mig lite tid att skriva en rad eller så.
Kan lugnt säga att det är en hel del i skolan just nu, sista veckorna innan jullovet och dem ska sätta betyg. Och för att kunna sätta betyg så måste de veta vad vi kan genom att sätta om på prov. Och detta har då lett till att vi har fyra prov denna veckan!! :O Ja vet det är inte meningen att man ska ha så många prov på en vecka när man bara går i högstadiet, men "va fan", varför ska lärarna bry sig om det??
Dem bestämmer sig istället för att kalla det för ett "test" och dem kan man ha hur många på en vecka som man vill.
Ja, ja. Inget som man kan säga om det då....
 
Och för en som inte vet det.....det SNÖAR!! 
Och inte bara lite utan verkligen ap mycket här i Göteborg. Det har typ snöat i två dagar i sträck nu och jag blev väldigt förvånad när jag vaknade upp igår och såg att det var ett enormt snötäcke över allt. Det var inte mycket jag såg genom mina rullgardiner, men den lilla springa som jag såg var helt vit.
 
 
Och ni ska bara veta vad som jag hittade inne i vårat uterum när jag kom hem idag. Jo en livs levande fågel som flög runt och försökte ta sig ut genom alla fönster.
Haha ja jag är seriös^^ men hur den kom in förblir ett mysterium så inget var öppet.

Borta helger

Hejsan allihopa!!
Jag vet att min blogg har börjat att bli ganska tyst på helgerna det senaste, men jag har på sätt och vis slutat att vara hemma just dessa dagar då jag inte har någon skola eller så. Ibland kan man ju känna att man inte trivs så bra hemma och det är just vad jag har börjat känna. Blir rätt stressad hemma och på mitt rum känner jag mig inte bra då jag vet att jag egentligen borde plugga även om jag är trött.
Detta kan ju hända ibland....och förhoppningsvis så ska detta försvinna snart och då lovar jag även att det ska bli lite mer uppdateringar även under helgerna.
Men som ni kanske då förstår av detta så har jag börjat att sova över hos en kompis fredag lördag och sen så stannar jag oftast där resten av dagen. Sen så kommer jag hem (som idag) rätt sent och sover hemma lördag söndag för att hålla mina föräldrar lite glada i alla fall. De tycker att de ser mig så sällan och dessutom kanske de inte tycker så jätte mycket om min nya rutin men de låter mig i alla fall göra det som tur är.
Men nu får ni alla ha det så bra och mysig så ska jag gå och lägga mig nu!!
RSS 2.0