något att tänka på

Det är omöjligt, sa tvivlet

Det är farligt, sa rädslan

Det är är onödigt, sa förnuftet

Prova ändå, viskade hjärtat

Det handlar inte om att hitta den som du vill gå i säng med, utan att hitta den som man vill vakna upp tillsammans med.
Det handlar inte heller om vem man vill leva litet tillsammans med, utan att hitta den som man inte kan leva utan
För i världen är du bara någon, men för någon är du hela livet.


helg, men tror jag håller på att bli sjuk

Hej du glade!!
Haha nej den var inte bra, men lite kul.
Sitter nu här igen och skriver, hade egentlig tänkt lägga in ett inlägg igår men då bestämde jag mig istället för att börja på en berättelse som jag sen ska lägga upp här. Har inte kommit så långt med den än men har en idé nerskriven om vad den ska handla om. Och nej kommer inte att berätta vad den kommer att handla om............ än:D
Idag har jag varit på träning som alltid:P Och det blev premiärcykling idag, första gången som jag cyklar till träningen efter vinterns uppehåll. Nu känner man verkligen att våren är här, fast det finns faktiskt ett rätt stort antal fler tecken ute om man inte e blind och döv.
Solen har ju börjat att skina, i alla fall lite varje dag, blommor har börjat slå ut, jag har hört fågelkvitter, cykeln är framme igen, våra fotbollsmatcher har börjat och så har min kompis och jag redan börjat prata om det första doppet i Deljsön. Haha jag vet första doppet kanske det är lite tidigt för men har faktiskt sååååååååå otroligt lust med att bada nu!!
Oturligt nog så känner jag mig inte så bra efter träningen, kände väl lite av det under träningen också för orkade inte lika mycket av styrketräningen som jag brukar göra. Men får hoppas på att jag inte får mammas förkylning som hon har haft denna veckan. Oavsett om jag är sjuk eller inte imorgon så måste jag vara med på matchen som vi ska spela på Vallhalla mot Landvette. Jag är vårt lags enda målvackt så jag måste verkigen försöka vara tillgänglig till alla matcher fram över.
Duktiga jag fåväg till träningen;)
Nu ska jag hitta på nått annat roligt så ha det gött alla.

från stress till lugnt

Hej,
nej jag mår inte dåligt jag har bara slappnat av så mycket nu. Efter duschen så satte jag mig och hitta en låt som har gjort mig så lugn, sitter här och ler hela tiden typ. http://www.youtube.com/watch?v=Xmch_SbYjvY&feature=artist
Jag har typ gått in i någon sorts egen bubbla nu, känns som om allt inte finns längre, tänker inte änns på mina problem. Vad jag ska göra imorgon vet jag inte, vad jag ska göra mer ikväll märker jag och sen vad jag ska göra i helgen mer än träna och match vet jag inte heller. Det kvittar nu, bara jag slipper tänka på det nu.
Ska fortsätta att lyssna på min musik nu och somnar antagligen snart också så godnatt och ha en underbar kväll/sömn<3
Det var soligt men blåsigt idag och jag var bara tvungen att ta en bild eller två ute.
Grönt e skönt!!

god morgon

God morgon och hoppas ni är riktigt pigga!!
Jag är i alla fall ganska pigg och kommer att få slippa halva skoldagen idag, har nämligen en tid hos odontologen (speciallisttandläkaren) och ska fixa med min tandställning. Vet inte riktigt om han ska sätta in en ny tråd eller bara spänna, men jag hoppas att han sätter in en ny tjockare tråd för att den jag har nu kan väldigt lätt lossna när jag äter ibland.
Sen så kommer jag att få åka hem igen och se om jag äter hemma annars så cyklar jag iväg till skolan. Anledningen till att jag inte sticker till skolan direkt är den att jag behöver cykeln direkt efter skolan då jag ska sticka och sjunga, och sen direkt efter det ska jag ner till Vallhalla och träna, och mellan där är det bara en 15 min så jag måste vara snabb och inte vara beroende av en buss/spårvagn.
Aja nu ska jag vila lite till och sen så sticker jag väl till bussen som kommer 9.24.
Ja det här var du jag igår, men bilden vägrade att ladda sig då............

aja gör väl inget

Hello!!
Jo jag vet jag sa att jag skulle skrivit när jag kom hem igår men nu hade jag inte tid med det, eller så orkade jag helt enkelt inte då. Men nu skriver jag igen. Har precis komit hem från att ha varit och snackat med Sofie en liten stund, och så har hon fått berätta lite om de asiatiska killbandet Super Junior som hon gillar, sök på det de är faktiskt ganska bra:)
Sitter och pluggar lite glosor nu och ska snart byta om till träningskläder och sticka till fotbollsträningen. Skulle egentligen cyklat med Annie till träningen, men när jag cyklade hem från skolan idag så hade det börjat blåsa så mycket att jag nästan ramlade en gång. Så vi tar det säkra före det osäkra och tar spårvagen och går som vi brukar. Vi får väl börja cykla på måndag istället.
Ja nu ska jag då göra mig iordning och sticka så ha det gött alla!!

kom och gick

Hejsan, hur är det??
Jag mår faktiskt väldigt bra idag:) Vädret smittar av sig, det är nämligen strålande sol och jag och Freja har suttit ute och pluggat nu sen vi kom hem från skolan. Men var tvungen att sticka hem nu för att jag ska till konfirmationen aldeles trax, så får skriva mer när jag komit hem från det, och vem vet jag kanske lägger upp några vårbilder då;)
Vädret är såååååå undetbart!! Man tror knappt att det precis har blivit vår, det måste typ vara sommar nu!!
Ha det gött och hoppas ni har lika bra väder som jag har här hemma i Göteborg:D

hemma och vältränad

Hej hopp,
nu är jag hemma igen, vältränad och nyduschad. Känner mig riktigt duktig, och pigg:D haha fast jag kanske inte ska vara pigg nu när jag ska gå och lägga mig, eller vad tycker ni?? Fast nu kan jag ju ta ut det pigga på att plugga lite mer fysik, då blir jag nog trött igen.
Några bra sak med att plugga efter en träning och innan man somnar.
Efter träning:
*Man blir piggare och slöar inte lika mycket
*Har lättare att ta in saker
Innan man somnar:
*När man väl somnat så bearbetar hjärnan faktan utan att du behöver anstränga dig
*Om du somnar vaknar du nästan alltid upp igen och kan fortsätta plugga, alltså du fick en pause:)
Så nu ska jag plugga så att ögonen blöder och kraften tar slut, eller något i den stilen, så sov så gott och vakna tort!!

Här igen

hej och hello bloggen,
jo nu är jag tillbaka. Har du saknat mig??;) Nej det har du väl inte men jag har saknat att skriva i dig ibland så jag tänke liksom "Ehh varför inte starta upp dig igen." Så då gjorde jag det.
Idag har jag varit i skolan precis som vanligt, rätt snabb dag måndagar, ingen så där riktigt dörtist lektion som typ alla dagar har och dessutom så fick vi ju se på en film under en hel lektion så kan säga att jag slapp den lektionen.
Ja och vad gör jag nu då?? Jo jag pluggar:O eller tog då en paus för att skriva av mig lite bara men annars så pluggade jag då. Och ska snart börja byta om till fotbollsträningen, och hoppas på att min målvacktstränare är där!!
Det är inte jätte ofta som han är där men man kan ju ändå alltid hålla tummarna att han ska dyka upp just idag:D
Ja ja ska återgå till fysikpluggandet nu så ha det så bra tills vidare.

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0