veckans låtar

Hello där allihopa!!
Nu kommer veckan låtar, var lite sen med det denna veckan men aja bättre sent än aldrig eller vad tycker ni??^^
Veckans myslåt:
Veckans egolåt:
Veckans partylåt:
Veckans kärlekslåt:
Veckans broke up-låt:
Och här är dem som vanligt, och har du några tankar eller åsikter som jag har glömt om dem så tycker jag inte att du ska vara tyst för det är alltid roligt att höra vad nu tycker:D
Men nu får ni ha det gött!!

även om man vill så hinner man inte med allt

heeej där!!
Nu är jag hemma i stan igen, har nämligen varit hela helgen på landet så har inte kunnat skriva något. Har även spelat två matcher i helgen^^ En i lördags och en idag. Och ni kan inte fatta hur stolt jag är över mig själv från i lördags!! Jag spelade ute på vem vet hur många år det har gått, och jag spelade bra:O jag är hur förvånad som helst över mig själv och mina tränare blev nog lika förvånade av att dömma av deras komentarer. Och sen så var det ju det också att vi van med 12-1 så vi var ganska överlägsna Bergsjön.
Sen denna matchen idag så spelade vi också väldigt bra, men vi hade otur och Kärra/Klareberg har ett rykte om sig att vara bland de bästa. Vi förlorade med 2-3 till dem, det blev lite väl många mål tycker jag då men som jag sa så hade vi otur.
Vi är grymma när vi väl bestämmer oss för något!!
Sen så sa jag har varit på landet resten av tiden och som vanligt så tog jag upp min kamera och denna gången kom jag hela vägen ner till havet när det var solnedgång för att ta lite bilder.
Kanske kommer fler bilder någon annan gång, och sen kommer nog några på bilddagboken snart.
Men nu får ni ha det gött för tillfället, ska slöa nu och läsa lite om en massa saker innan det är dax att gå och lägga sig igen^^

live and smile

hello där allihopa!!
Har inte blivit så mycket skrivande det senaste dagarna då jag inte har haft tid och det har varit ganska mycket nu. Till exempel så spelade jag skolDM (fotboll) igår hela dagen:D Och i solen dessutom!! Det var ju hur soligt som helst och jag var ute hela dagen, och att jag inte hade solkräm med mig syns nu lite i ansiktet. Har blivit lite röd men inte faligt.
Vi hade lite otur med fotbollen tyvärr, vi spelade två matcher och första vann vi med 2-1 till oss och jag stod i målet. Och sen andra matchen så blev det 0-1 till dem:( Sådan otur för om vi hade spelat oavgjort så hade vårt lag gått vidare. Fast det får vi ta igen på torsdag nästa vecka då vi även ska spela i Angerdescupen.
Sen efter matchen igår skulle jag sjunga med kören och när jag kom hem hade jag 15 minuters marginal till att hinna i tid så fick verkligen skynda mig.
Och sen så var det dax för träning med juniorerna som vanligt, och då kom jag ihåg att ta på mig solkräm även om det var lite sent tänkt^^ aja bättre sent än aldrig eller hur.
(Inte från igår men ändå en fotbollsbild^^)
Idag så har jag kommit hem bara efter halva dan för att jag ska på ett läkarbesök och ta några konstiga prover, och sen så hinner jag inte komma tillbaka till skolan så får åka diret hem^^ gött asså!!
En liten inspirationsbild till vädret nu;)
Men nu ska jag vila lite för känner mig lite trött och sen blir det till att plugga en del. Bland annat skriva på svenskan.
Och åker kanske till landet ikväll, eller i morgon fast man får ju se hur det blir till det. Fast jag skulle vilja åka dit och testa att köra moppen igen så jag blir stabilare och säkrare på den.
Amen nu ska ja inte säga så mycket mer så ha det bara gött nu!!

RSS 2.0