Stannade hemma

Hejsan!!
Ja som jag sa igår så skulle jag försöka att vila och bli av med den otroliga huvudvärken jag hade. Oturligt nog så hjälpte då inte det att vila så det blev till att stanna hemma idag!!
Kanske både skönt och dåligt att jag gör det, skönt för jag fick nästan panil i skolan av att tvinga kvar mig när jag hade så ont. Dåligt för som alltid så behöver man vara med på lektionerna och inte missa något som man alltid gör så fort man är hemma :O Får väl hoppas och hålla tummarna på att jag inte missar allt för mycket.
Kan lite av vad vi ska göra på lektionerna så får försöka gjöra det hemma, det är ju ändå mycket tystare hemma än vad det är i klassrummen så då får jag ju bättre arbetsro även om jag har huvudvärk.
 
Så förutom att bara slöar och pluggat blir det ju att bara kolla runt på youtube och då kan ma inget annat än att hitta de mest gulligaste låtarna!!
 
BEEP BEEP!! på er alla :D
 
Ha det gött

Egen dag!!

Hejsan!!
Idag är inget mindre än bara idag!! xD Fråga mig inte om det :P
Nej men idag ska vara min dag, jag ska försöka att ta det bara lugnt idag och plugga då med men ändå. Jag behöver ta det lugnt och lugna ner mig lite, ska även försöka att bli av med min huvudvärk. 
En liten bild på min julkreaktion!!
 
Ha det gött!!

Filmlåt

 
Är snart påväg till skolan men tänkte att ni skulle få en liten låt här från mig!!
I skolan så har vi läst böcker och sen gjort en liten filmsnutt av den. Och de som hade läst en bok vid namn Sarahs Nyckel hade gjor en otroligt bra och känslig film med denna låten. Man var ärligt talat påväg att börja gråta när man såg den!!
Boken handlade om en familj som blev bortförd. Men storasystern visste om detta och hade låst in sin bror i en gaderob för att "rädda" honom. Dock så blev det att storasystern inte kunde komma tillbaka och låsa upp fort nog, hon kämpade och försökte att ta sig hem, gjorde allt hon kunde men när hon väl kom.........
Och så tog den slut!! :O Fatta hur jobbigt det kändes att den bara tog slut där, vet inte om han överlevde eller dog för man ska ju inte avslöja boken och jag har inte läst den.
 
Eller att man inte ska avslöja en bok, där har visst vissa grupper olika tankar om för en av grupperna berättade precis hela boken...-_- Perfekt för mig att jag precis håller på att läsa denna boken då.
Och när någon sa det till dem så fick han en utskällning av läsraren!! :O Ja man ska väl komma med sin åsikt swå de kan förbättras till nästa gång?? Typ att dinte berätta slutet?? :S
Men aja, gjort är gjort och jag ska ändå läsa boken för höre inte hela tiden vad dem sa så det blir väl lite överraskningar...hoppas jag.
 
Men nu ska jag till skolan så nu får ni ha det!!

Galen helg

Hejsan!!
Ja nu har det varit helg och jag har haft för mig de ena och sen det andra, allt på en gång.
Jag sov nämligen över hos min kompis och hennes kille i fredags för jag orkade inte vara ensam med mina tankar, även om då familjen var hemma men när jag försöker snacka med min pappa så blir det nästan som han bara trycker ner mig ännu mer. Klagar på mig, anser att jag är bed fel personer och att jag sedan trycker ner mig själv. Allt i ett och det ville jag inte höra så jag bönade och bad om att jag skulle få sova hon dem. Efter en timmes klagande på mig så fick jag äntligen åka.
När jag kom så var det ganska sent så vi segade lite tillsammans och så gick vi och somnade fast jag då i soffan.
 
Lördagen vaknba vi inte förren lunch så vi stack allihopa in i stan och käkade lite på MAX, varsin god hamburgare sitter aldrig fel^^
Resten av dagen gick fram och vi segade, var ganska trötta allihopa och dem har precis varit sjuka och jag har varit astrött hele skolveckan så det var bara skönt. Dock mot kvällen blev vi lite piggare då vi råka dricka lite väl mycket!!
Jag och min kompis gick lös på allt som fanns runt omkring oss xD
 
Men jag var tvungen att komma hem igår för fick inte sova över en natt till....så jag fick nästan lite panik, får ju inte komma hem och lukta sprit och vara hel flummig. Så jag fick borsta tänderna och försöka lugna ner mig vilket istället nästan slutande med att jag somnade på bussen, men min kompis räddade mig och ringde för att be mig att gifta sig med henne, så nu blir det allt bröllop!!
ALLA ÄR VÄLKOMMNA!!
P.S. ta med present ;)
 
Men nu får ni ha det, för jag ska plugga och sen sticka till min kompis igen.

Jag kan inte se slutet

Kan inte säga något mer om det just nu!!

Åt helvete

Hejsan!!
Har nyss kommit hem från min kära tränign, dock så gick det ju åt helvete för vi skulle spela match inom vårat lag och jag var så ofukuserad så det bara inte var sant. Det är så mycket just nu att jag inte kan skilja på när jag ska ha fokus och när jag kan tänka på annat.
Det slutade med att jag släppte in ett mål och gjorde nägra tabbar här och var...
Sen så kom även tränaren fram till mig och frågade om det var något eftersom jag inte var som jag brukade. Jag sa åt honom att låta mig vara för jag kunde inte snacka för då skulle jag antagligen bara börja gråta (vilket jag gjorde ändå :O)
Men jag fick fram att det var något hemma och han lät mig vara, men en annan kom upp till mig istället och sa att jag inte fick lämna träningen även om det var slut just då...... Jag sket i det och stack ändå!!
Ärligt talat så orkar jag inte med folk som bryr sig, jag vet inte varför, kan vara att om någon bryr sig så kommer känslor fram samt tårar och jag hatar att visa båda sakerna av dem.
Kommer säkert att få tillbaka mitt uppförande på nästa träning sen också.....jippi!! -_-
 
Låt er inte luras av denna bilden nu!!
Jag önskar er alla en underbar dag/eftermiddag/kväll....ja allt!! ^^

Kinky!!

Hej!!
 
Ingen bra dag för mig idag så har ingen lust att skriva om den heller.....
 
Men igår var det bättre och jag och några kompisar hade en lite av kinky kväll tillsammans. Vi lekte lite sanning eller konka men hjälp av en app som kanske inte direkt var den mest oskyldiga appen!!
Eller eftersom det var just VI som det var som körde så blev den inte så oskyldigt i alla fall.
Ska inte berätta vad vi gjorde....eller inte gjorde xD men mina byxor av någon anlednign fastnade i dörrens gångjärn!! Klura på den ni!! 

Saknad: motivation

Hejsan!!
 
Jag vet inte vad som har hänt mig på de senaste tiden, all min vanliga motivation är helt borta!! :O Jag bara tvingar mig till allt och det är nästan jobbigare än den ångesten som jag får efter när jag inte gjorde det som jag borde ha gjort.
Kan ta träningen som ett exempel. Jag borde verkligen träna då jag vill satsa på elit nivå, men när jag kommer hem efter skolan är jag så trött att det bara inte är sant och kylan gör mig bara ännu mindre motiverad. Av någon anlednign så kan jag bara inte hålla uppe mig egen temperatur!! Jag fryser hela tiden just nu, kanske på grund av årstiden men jag har aldrig frysit så här mycket alla de andra åren och då har det ju till och med varit kallare.....
 
Det är bara på grund av min enorma envishet och fantastiska styrka att tvinga mig själv till vissa saker som jag inte har lust men (det vill säga allt just nu).
Men det mår jag inte bra av det heller, för jag vet allt jag har allt detta innan jag tvingat mig själv och det gör mig .......jag kan inte riktigt förklara mig där..... men inte någon bra känsla.
Men om jag skiter i det så blir jag lite ledsen för det men det går över nästan direkt för jag vet att med min styrka så kommer jag att ta igen det ganska fort.
 
Jag måste bara få tillbaka min motivation så fort som möjligt nu!!
Men behöver nog  en hand till för det.
 
 

Natte tid

Hejsan!!
Guuuud vad jag är trött!! :O Vad klockan är.... ja det ska vi inte ens tala om.....3.48!!
Jag vet att jag borde sova men när en kompis behöver en så kan jag bara inte säga nej xD
Ärligt talat, jag kommer att sova ända tills klockan två eller tre idag, om jag någon gång får somna. Men det är lugnt, det är ju ändå söndag imorgon och jag har inget speiellt inplanerat som jag måste vara upp till.
 
Sömnig Hanna hoppas er alla söta drömmar, och hoppas att nu sover och inte läser detta inlägg nu!! xD

Gymnasiekoll

Hejsan!!
 
Idag var en stor dag!! Eller ja, det var det ju i alla fall för mig för nu har jag äntligen bestämt mig för vilket gymnasium som jag ska gå på. Nämligen Bearnadott. 
Jag skulle ju gå på ett fotbollsgymnasium, och Bearnadott är egentligen inte det, men eftersom det ligger inne i Katrinelundsgymnasiet så har de fixat så man även kan gå elitidrott på Bearnadott.
 
Bearnadott har mer sin inrikting på uniformjobb så som polis, militär och brandman. Jag har väl inte direkt bestämt mig för något av dem jobben men det innebär inte att jag inte tycker att det vore jätte kul att få gå på den utbildningen. Man får nämligen vara ganska mycket ute i praktiken (kolla på när uniformmännen arbeter, och även vara medvärkande). Vi får även gå levnadskurser i naturen, och det är något som jag verkligen gillar!! Där av så har jag gått i scauter innan^^
Jag känner att detta skulle passa mig, och dessutom så är det inte lika många elitidrottare i dessa klasser och det är en fördel tycker jag. Man vill ju kanske slippa "omklädningsrumsnacket" under skoltid. För om man är idrottare brukar det ju bli att man bara snackar om idrotten eller klagar på skador och aj, oj, jobbigt, blä.....m.m. Inte alltid jätte skoj att höra på det!!
 
Nu får jag bara hålla tummarna för att jag även kommer in på NIU programmet så jag faktiskt kan gå min fotbollsprofil!!
 
Ha det!!

Make every day count!!

Hejsan!!
Rätt sent inlägg denna dagen, men som jag brukar säga: "bättre sent än aldrig". Dock så håller väl inte alla med mig men i alla fall^^
 
En fråga som lätt kan komma upp ibland kan ju vara den "Vad gör jag av mitt liv? varje dag ser ju ut som den andra". Men grejen är ju att du måste anstränga dig lite för att göra så att varje dag räknas. 
Det behöver inte vara mycket, behöver inte ens var något stort bara du känner av att du har gjort något som fått dig att le denna dagen.
Alla är ju olika bra på att klara av detta, men oavsett om du är dålig på det, helt okej eller jätte bra på det så kan alla fixa det med bara lite fantasi och glädje!!
 
Till exempel som jag gjorde idag. Dagen hade segat sig fram, fredag, sista skoldagen innan lovet och man bara känner "nej nu vill jag hem och få helg". Man känner sig lite extra seg men då tar man sig i kragen, sticker till kiosken med sina kompisar och köper ett kinderägg, och av sånna saker kan man ju göra "bomber" xD
Så det blev ett litet bombnerslag av vill fulver på vår asfalt utanför huset idag!!
 
Det krävs ju inte mycket, men det fick mig ändå att bli glad idag. Sen så gjorde jag lite efter det som också gjode min dag men det ska jag nog inte nämna här^^
 
Med en gnutta glädje varje dag så kommer du längre!! 
Bryt mönstret, kämpa dig fri och lev livet.
Var inte avundsjuk på den som ser ut att ha det bättre, utan skapa något av din egna dag och var stolt över den/det du gjort, Det är bara du som avgör om din dag har varit lyckad eller misslyckad.
 
Öhhhh, ser halvt död ut!! XD Men, men der är ju även sent så det är väl lite bra också....eller??
 
Har det gött!! Och hoppas att alla sover så ni inte ser detta förren imån ;)
 
 

Tårta med napp som efterrätt

Hejsan svejsan!!
 
Mina inköp idag:
Ett tvåpaket nappar
En daimtårta
 
Ja, det är några vanliga inköp för mig när jag är i skolan med mina kompisar!!......Eller inte xD
Haha nej men det "råkade" bara bli så att jag köpte två nappar till mina kompisar idag. Det finns nämligen ett intärt litet skämt mellan mig och min kompis, Hon kallar mig ganska ofta för Mamma. Och det gjorde hon även idag, och eftersom vi skulle sticka och köpa lite snacks så skulle jag skoja med henne och köpte en napp till henne. Sen så var det ett tvåpack så då fick även en annan kompis den medans jag köpte mig en tårta och sa att det var bara "vuxenmat" och ingen för mina två små bebisar!! xD
Nej  då, så elak är jag inte^^ de fick också smaka....lite xD
Hehe MIN tårta!! (6)
 
 
Ha det!!

En fallen ros....??

En blick
för en sekund
och för alltid var det sen
 
Men för alltid varade inte så länge som jag trodde
för nu är det över
och aldrig, aldrig mer
 
Det ska aldrig hända igen
sa jag,
sa du.
 
Men vad hände sen
 
En blick
En sekund
Och ett sista andetag
 

en ny start hoppas jag

Hejsan!!
Jag vet att jag sa att jag skulle komma tillbaka, och sen så skrev ja bara några inlägg och sen så slutade jag igen :S Ledsen för det men jag har kännt mig ganska nere de senaste veckan och hur roligt är det egentligen att lyssna på någon som skriver om allt som bara är jobbigt?!
 
Men aja, nu har jag börjat känna mig lite bättre!!
Det började med att en kompis blev avundsjuk på mig på grund av en kille och eftersom vi är så nära vänner så tog det ganska hårt på mig precis som det gjorde på henne.
Sen så råkade jag även somna hos just den killen så att mina föräldrar blev oroliga och pappa skällde ut mig så mycket så jag blev rädd för att komma hem. Jag kom ju hem men det känns bara som det är allt oftare som pappa gör så att jag blir rädd för att komma hem.
Sen så har jag även haft en långvarig skada i huvudet som inte gör något bättre. Jag har kollat upp det men det har ändå inte gjort något bättre då doktorn bara sa; "använd smärtstillande när du får ont", vilket jag redan gjorde typ....
Och av detta så känns alla "små" saker bara allt värre än vad de faktiskt är!! Men det är ju så det blir.
Har bett om att få komma till skol phykologen på fredag så får hoppas att jag kan få någonting ur mig därifrån också....
 
Men idag så muntrar ju inte direkt vändret upp en heller, det bara regnar och regnar utanför fönstret.
 
Men nu får ni försöka att ha det bra!! Så ska jag försöka det samma :)

Träning med skada

Hejsan svejsan!!
Hemma nu, vältränad och nyduschad^^ Eller vältränad är väl kanske och ta i men ända.
Inte den bästa träningen idag då jag helt plötsligt kände av slaget som jag fått i huvudet för två veckor sen ungefär!!:O Jätte weird!!
Men jag fick så mycket huvudvärk att jag var tvungen att skippa den sista kvarten på träningen, och då fick jag en predrikan av en av min lagkamrat som inte spelade, att jag borde kolla upp mig!! Annars så skulle hon skvallra till hennes pappa. Haha ja till hennes pappa^^ Han var nämligen min målvaktstränare när vi hade vårat egna lag, och han blev nästan som min egna privata tränare så han höll lite koll på mig. Så får väl gå och kolla upp mig så inte han ringer mig och ger mig en precrikan om det också XD Sådan far sådan dotter!!^^
 
Får väl säga till mamma att vi får åka någonstans och kolla mig imån, för vi ska ändå göra ett antal saken då.
 
Skulle egentligen ut med en kompis idag, dock så fick han förhinder så vi kan inte ses förren ikväll.....öhh!! Så har ingen aning vad jag ska hitta på tills dess, borde väl kanske plugga lite då vi har prov som vanligt :P
Har typ försökt att skjuta upp pluggandet så länge som möjligt under lovet, har ju velat göra annat!! :O Som man kanske förstår^^
 
 
Får bara ligga och vila lite mer med denna lilla spellista som jag tycker är skönt att lyssna.
Ja, jag vet att det inte är många låtar men jag kan lyssna flera gånger i rad på samma, sån e jag^^
 
nu får ni ha det mån gullungar!!
RSS 2.0