har jag varit borta??

Hejsan svejsan!!
Jo jag kanske har vait borta ett tag nu som ni kanske har märkt.... Svårt att inte märka det va?? Ändå har jag sett att det är en del som faktiskt har fortsatt att kolla in här då och då och det känns rätt otroligt för mig. Vet inte hur mycket ni kommer höra va mig nu för precis som innan har jag mycket med fotbollen pågång, men fick plötsligt lite lust att börja skriva igen.
 
Kan komma med en liten förklaring varför jag bara helt plötsligt försvan sådär utan förvarning.
Saken var den att jag träffade en kille som jag blev helt förälskad i, vi möttes på en online sida på nätet och jag vågade inte riktigt berätta för mina föräldrar. Tiden gick och vi träffades allt mer regenbundet och eftersom min släkt och vänner inte kände till honom kunde jag inte skriva om det här, vilket ledde till att jag inte kunde vara ärlig här. Som ni kanske förstår så försvann skrivlusten med det tillsmmans med att jag fick en ny sysselsättning.
 
Nu när ni känner till detta kanske det kommer jättemånga frågor men måste tala om att det har tagit slut mellan mig och denna stora förälskningen som fick mig att försvinna. Det höll i lite mer än ett år och ett halv år men innan vintern tog det slut helt mellan oss och tråkigt nog behöll vi inte kontakten alls. 
Men livet går vidare och när känslorna inte finns kvar är det bästa för båda att det tar slut enligt mig, annars ger man inte varandra chansen att hitta den verkliga kärleken.
 
 
 
RSS 2.0