Spexfoto

Hejsan svejsan!!
Idag var ingen vanlig dag, förutom att jag hade två redovisningar och ett prov så hade vi även spexfoto. För er som inte vet vad det är så klär man ut sig till vad man vill och spexar framför kameran.
När vi fick reda på när vi skulle ha det så kändes det nästan som alla fick panik, ingen visste vad dem skulle ha på sig och inte jag heller. Det var inte förrens min farmor sa till mig att jag såg riktigt militärig när jag kom hem i mina militärbyxor, även om hon då inte tyckte om det. Men jag började fundera, varför inte likosm, jag har börjat gilla militärmönstret och hade köpt på mig lite sånna kläder.
Så militär blev det!!
Blev riktigt nöjd faktiskt, eller vad tycker ni??
Nu är det dags för att packa, ska nämligen på skolresa till Stockholm torsdag och fredag. Sen ska jag och en kompis stanna över helgen hos hennes släktingar, jag känner dock inte dem men eftersom jag fick förfrågan så tänkte jag varför inte. När vi är där med klassen kommer vi inte direkt få mycket fritid så då får vi lite extra tid att göra vad vi vill i stockholm under helgen istället.

Prov, prov, prov.....

Hejsan svejsan!!
Nu ska man snart bege sig av till skolan för att göra ännu ett nationellt prov. Eller det är mest ett testprov för att skolverket ska se hur dem ska ställa frågorna för nästa år, och våran SO lärare anmälde självklart vår skola till det.
Men vi har redan hur många prov som helst så ett till kan inte skada, eller?? 
Egentligen så är det inte provet som stör mig just nu, för det är i religion och det är ett helt okej ämne, nej det som stör mig är att vi fick reda på att provet var idag först igår. En dag innan provdagen, det känns inte rikigt okej för mig. Innan man har ett prov så vill man hinns friska upp sitt minne lite, men det hinner man inte denna gången. Speciellt inte jag då jag redan har ett prov som jag måstede öva på tills idag.
 Önska mig lycka till idag!!
 

"Like old school"

Hejsan svejsan!!
Nu har jag gett mig av till fotbollsträningen, ska börja med dubbelträning varje måndag nu så jag även får lite målvaktsträning innan min ordinarie träning. Men det kommer sluta i tre timmars träning, så önska mig lycka till dem kommande måndagarna!!
Men i alla fall, eftersom jag måste ha lite påfyllnign emellan dem två träningarna så stack jag ner till affären för att köpa en liten yougurt, men när jag stod där fick jag synd på denna.
De här nya loka smakerna som alla verkar älska, så jag och min kompis provade varsin. Dem var helt drickbara men ingen så stor sensation som man har hört, drickbart helt enkelt. Tyckte nästan att denna jordgubbsglass smakade lite tuggumi.

Fotbollsläger

Hejsan svejsan!!
Tänkte att ni ville ha en liten uppdatering om hur det var på Visingsö i helgen, och det ska ni få.
Ja, jag vet faktiskt inte om det var som jag tänkte mig eller inte, för det var i stort sett som jag sagt innan, sova, äta , träna, äta, sova m.m. Vi fick lite fritid men den behövde man nästan för att vila upp sig lite eller så använde tränarna den till att gå egenom matcherna. Ärligt talat, vi snackade i två timmar om första matchen!! Och man var trött på det redan efter en halvtimma.
 
Matchresultaten och så behöver vi inte gå egenom, båda lagen vi mötte var riktigt bra och det blev ganska mycket mål gjorda från båda hållen. Men det räcker att säga att vi förlorade första och spelade lika på andra.
Får väl även nämna att första dagen inte blev som jag hade hoppats på. Hade haft en obehagkänsla hela dagen, den började redan i bussen och fortsatte hela dagen och gjorde väl att jag inte var så taggad på att spela match. Dock så ville jag inte gå fram till träaren och säga att "Nej jag vill inte spela", detta var ju ändå en uttagning och då kan man ju inte komma dit och säga att du inte vill spela. Som tur var så såg målvaktstränaren på mig att jag inte var mitt vanliga jag, det syntes på mitt kroppsspråk när jag spelade. Så jag lät honom ta ett beslut som jag är glad över att han tog, han valde att inte låta mig spela andra halvlek. Istället så spelade jag andra halvlek i andra matchen.
 
Lagbild!! (blev dålig då en kompis skickade den till mig)
Alltid detta spexandet!! 
 
Men sammanfattat så kom jag dit med en dålig känsla som jag jobbade bort och åkte hem med en känsla av att jag hade vunnit, typ.
Det är alltid en skön känsla att känna att man har övervunnit något jobbigt, och det gjorde jag för andra matchen gjorde jag rätt bra ifrån mig. Det var ingen perfekt match men den var helt okej.
 

Veckans låt

Hejsan svejsan!!
Tror att jag nästan har glömt av Veckans låt för denna veckan, omg varför säger ni inte till mig?? xD
 
Grym låt av DJ Manian, han var även med och skrev Tyskland bidrag i Eurovision.
 

Fotbollskväll

Hejsan svejsan!!
Även om jag anser att kolla på fotboll är inte det roligaste så ligger jag här. I ett stort konferensrum/våran sovsal med tre andra lag och ser på Champions Leag final.
Gör ni det samma eller??


Bilder!!

Bland dem första målvaktshanskarna!!

Borta

Hejsan svejsan!!
För er som inte vet detta så är jag borta just nu, antingen så sitter jag på bussen men förhoppningsvis är jag framma på Visingsö och slipper en lång bussresa.
Jag ska vara där hela helgen och bara spela fotboll, käka och sova i stort sett, men det är ju det man är där för. Förhoppningsvis så får vi lite fritid och kan göra lite vad vi vill.
 
Medans jag var borta tänkte jag lägga upp lite gamla bilder från min dator. Jag gick nämligen nyligen igenom de flesta av bilderna och hittade några som jag hade glömt bort helt, så går det när man gillar att ta kort!!
 

Promenad med spets

Hejsan svejsan!!
Har precis kommit hem, igen. Jag kom nämligen hem från skolan och sedan stack jag och min farmor upp till en klädaffär som ligger en liten promenad bort. Jag har försökt att gå dit innan men den är bara uppe på torsdagar och den dagen var det stängt, typiskt.
 
Men aja, anledningen till att jag var där var för att fixa något fint till balen/avslutningen. Har knappt tittat på något att ha på mig och man kan väl säga att alla tjejer i min klass redan har fixat något, när jag dessutom berättade detta för några så blev dem förvånade över hur otroligt lugn jag var över det. Men att jag inte har fixat någon klänning än är inget ovanligt för mig, är väl inte direkt den typen som klär upp mig så mycket även om jag skulle kunna göra det mer ofta.
 
Hittade faktiskt en fin lite enkel klänning som jag gillade, men som vanligt så har jag för stor bröst för att den skulle sitta bra. Så för att kompletera att jag inte hittade någon klänning så köpte jag mig en tröja som jag kan ha över klänningen (när jag hittar en).
Även om det inte syns så bra så har den spets och det var nästan avgörande att jag köpte det. Den är även figursydd så den satt riktigt snyggt och mamma blev glad då hon nästan kräver att jag har lite vitt på mig.
Någoting mer råkade också åka med i shopping påsen.
 
Om det är något som jag skulle vilja göra nu är att vila men det går inte på frågan, jag måste packa inför Lilla VM. För att jag ska slippa berätta ännu en gång till så kan ni skrolla ner så står det där vad det är.
Mina föräldrar och farmor har skrytit så mycket om det så jag nästan känner mig generad.
 

Lampan uppe

Hejsan svejsan!!
Kan ni gissa vad som hade hänt med mitt rum när jag om hem??
En helt ny lampa!!
Eller ja, jag hade ju valt den och köpt den själv men den har inte kunnat komma upp förrens nu. Pappa var nämligen ledig idag och då måste han ha något att göra, som att sätta upp min lampa.
Blev verkligen hur glad som helst och jag tycker att lampan är ursnygg!! Dock så skulle min bror förstöra lite av det roliga och skickade en bild till mig redan när jag var i skolan, så jag fick inte upptäcka det själv men aja.
 

Varför pinsam?

Hejsan svejsan!!
För er som undrar var jag har varit de senaste dagarna så är mitt svar i sommarstugan, och där är det helt internettfritt för tillfället. Eller ja det är i alla fall vad jag intalar mig själv att det ska vara.
När jag är i sommarstugan så känner jag inte för att spela på mobilen eller gå in på datorn, det ska vara fridfullt där ute och man ska vara ute, om man då har en dator så blir det lätt att man går in i det mörkaste rummet och stannar där hela dagen.
Man blir dessutom ganska osocial när man sitter inne på datorn hela tiden så när man för en gångs skull är alla tillsammans så får man umgås lite. Jag älskar dessutom att umgås med min familj. Vissa kan ju ibland tycka att deras föräldrar är pinsamma och jobbiga, men jag ser helt annorlunda på det. Som till exempel på basaren som jag var på nyligen, vi skulle sälja korv men det var inte direkt någon som var där, så då sa dem till min mamma att ställa sig och ropa ut att man kunde köpa korv "här borta". Han som hade bett min mamma att göra det frågade sedan om inte jag tyckte det var pinsamt, och jag svarade; "Nej, varför skulle det?? Hon får ju göra som hon vill bara jag slippen". Jag vet inte riktigt om han förstod vad jag menade för han kollade lite underligt på mig, men sådan är jag.

Lilla VM-jag kom med!!

Hejsan svejsan!!
 
Tänkte bara nämna något mycket roligt för mig.
Som ni vet så var jag med på en distrikslagsuttagnign (dem bästa spelarna i Göteborgsregionen). Uttagningen var inför en cup som vi skulle spela vid namn Lilla VM (Visingsömästerskapen!! xD) Nästa helg, och vet ni vad, jag kom med!!
 
Nice!!
Om ni vill läsa lite så länkar jag uttagningen HÄR, och som ni ser så är jag en av de uttagna målvaktern.
 
Har faktiskt redan varit på Visingsö två gånger innan så det blir inte någon speciellt ny naturupplevelse men jag är ju enbart där för att spela fotboll. 
Det är enbart distriktslag från olika regioner så denna cupen är mer av ett tränings och uppvisningsläger, för jag kan nästan tänka mig att olika tränare kommer att leta efter nya potentionella spelare för framtiden.
Önska mig lyka till nu!!
 

Hot, hot....dog

Hejsan svejsan!!
Vädret är underbart varmt idag men jag var bara tvungen att ta på mig långbyxor och tjocktröja idag, vet ni varför?? Jo för att jag alltid ska vara så korkad. Vi hade dessutom aktiv rast idag då vi ska vara ute och roa oss vilket innebar att jag höll på att svettar ihjäl.
Fast att få ligga på marken under ett blommande träd när det är varmt ska jag inte klaga över även om jag svettades.
 
Min kompis ville även posa lite framför trädet som vanligt, ska jag vara ärig så har jag fler bilder på henne än vad jag har på mig själv på min mobil!!
 
Nu har jag även kommit tillbaka från min skolbasar. Det var inte dirket något speciellt, stod bara och grillade lite korv i en halvtimma men man kan säga att det knappast var något korvrus där. Alla hade tydligen kommit tidigare på dagen så nu var alla mätta.
Men det var rätt skönt för mig för jag är så trött så det bara inte är sant. Ont i för många olika kroppsdelar och i för konstiga för att jag ska kunna njuta fullt ut av något.

Veckans schema

Hejsan svejsan!!
Kanske ska ursäkta för inte så bra uppdatering men har haft det rätt stressig och kommer att fortsätta att ha det framöver. Tänkte visa er hur mitt schema varit denna veckan så kanske ni förlåter mig.
 
Måndag:
Matte muntliga nationella prov på morgonen.
Fixa min brors överraskning (tog mig nästan 3 timmar!!)
Träning kväll.
 
Tisdag:
Idrottsdag hela dagen (kallt, blåsigt och regn så ingen höjdare)
Match på kvällen.
 
Onsdag:
Simhopp med skolan (fick lära oss grunderna för trampolinhopp).
Till tandläkaren (fick jättejobbiga gummiband som gör otroligt ont).
Spanska prov.
Stadslagsträning på kvällen.
 
Torsdag:
Matte nationella prov.
Skolbasar där jag ska stå och sälja hamburgare.
(Måste även undesöka uttagningen av stadslagsträningen som kommer ut denna dag)
 
Fredag:
Spanska prov.
Träning på kvällen
 
Men till helgen så har jag bestämt mig för att jag ska vila, och åka ner till stan för att fixa lite prisenter, men vila mest.

Hemlighet

Hejsan svejsan!!
Inget roligt väder idag va?? Tycker inte jg heller, det bara regnar och regnar och vill inte sluta. Jag tror till och med att jag skapade mig min egen lilla vattenpöl när jag tog av mig träningsklädernai källaren. Cyklade dessutom till träningen som vanligt så blev inte direkt torrare av det.
Hade faktiskt planerat att ta bussen då man kunde se på himlen att den snart skulle brista hela dagen, men jag blev alldeles för inne i det jag gjorde att jag inte ville hålla koll på tiden. Fast jag blev klar med..... hmm kanske inte ska berätta vad det är jag gjort idag, vill ju inte avslöja mig om min bror råkar klicka in på min blogg. Ni får helt enkelt vänta och se, men jag kan avslöja att det handlar om min brors student. Mer säger jag inte.
"Lilla" studentbarnet.

Ny lampa!!

Hejsan svejsan!!
Idag kom vi faktiskt till sommarstugan, så härligt efter att vi misslyckades igår.
Vi fick fixat alla blommrabatter, och jag ska säga er att det är ganska många och ganska rejält stora så det tog sin lilla tid. Dessutom var vi inne på Bauhaus en liten stund och köpte ny belysning, vår gamla trädgårdsbelysning har nämliger redan sett sina bästa dar och låg nu mer i spillror. Det såg rätt ovårdat och fult ut så det blev jätte fint med ett par nya nu.
Men det var inte bara belysning till trädgården som vi kom över, nej för helt plötsligt så hamnade ett lite större paket också ner på kärran, nämligen....
En helt ny snygg lampa till mig.
Det kommer att se ut som jag har en gren hängande i taket.
Min lampa som jag har nu lyser upp mitt rum ungefär lika mycker som det gör ifall jag drar upp rullgardiner, vilket innebär inte särskillt bra. Mamma har klagat på ganska ofta att jag har det så mörk när jag läser och kan förstöra ögonen, så jag bara pekade på den jag gillade mest och så fick jag den!! Även om då jag tyckte den var lite väl dyr. Men aja, jag klagar verkligen inte.
Nu är det bara att försöka få upp den, vilket jag tror är ganska krångligt så jag får nog vänta en vecka med det då jag har ganska mycket att göra denna veckan.

Promenad i Råda

Hejsan svejsan!!
Det blev inte sommarstugan som jag trodde. Vilket också betydde inget åka in i Kungälv och kolla på klänningar, synd. Men jag är inte allt för ledsen över det, fick vara ute i den fina naturen i Råda istället.
Deras ekskog är jättefin och när man ser ekskog vid denna tiden på året så kryllar det av vitsippor, det var rena havet av fina vitsppor!! Oturligt nog så tog jag inte med min stora kamera utan bara den lilla, så tog inte lika många och lika bra bilder som jag skulle gjort om jag tog den stora. Men här får ni några fina bilder.
Hittade även ett litet troll i skogen!!
Underbart söt!!

Veckans låt

Hejsan svejsan!!
Hade nästan glömt av att lägga in veckans låt idag, men oroa er inte för här kommer den.
Die young-med Ke$ha
 
Allmänt så stycker jag att Kesha sjunger bra men det som får mig att verkligen gilla henne är hennes låttexter och det hon står för. En självständig och stark kvinna som inte tar någon skit!!
Dessutom så tar den här låten upp ett roligt minne från min sida som jag inte riktigt kan berätta så ni får nöja er med det.

Grodor!!

Hejsan svejsan!!
Har varit tyst idag, men jag har en förklaring. Jag har nämligen blivit jagad av två grodor!! Nej jag skämtar inte dem attackerade mig. Fast det kanske kan bero på att jag rensade bort deras älskade och äckliga damm, för jag har nämligen varit på vårat sommarställe idag.
Och denna dammen som jag talar om är faktiskt ett berg som har format sig perfekt till att vara en liten fin damm, oturligt nog så behöver man alltid rensa ur allt äckel som hamnar i där efter en lång vinter. Och jag bara säger, det stinker!! Men jag gör det för skönheten efterråt.
Rätt fint va??
Dock så sitter min bror lite ivägen för att få en riktigt fin bild, brorsor asså!! 
 
Kommer nog inte att bli någon speciellt bra uppdatering imorgon heller för jag ska iväg till sommarstugan igen, älskar att vara där och nu kan jag köra var jag vill, nu när jag för första gången har min moppe tillgänglig.

Dripp Dropp

Hejsan svejsan!!
Väldigt vad det smattrat mot fönstret de senaste. Bara en massa regn som faller ner och breder ut sig på marken till stora vattenpölar. Det är knappt att man ser vart dem stora vattenpölarna är för att kunna undvika dem när man springer till bussen. Även om man redan är så blöt som man bara kan så vill man fortfarande inte bli blötare.
Detta funderade jag ganska mycket på igår när jag skulle hem och byta om till träningen.
 
Minst en gång i veckan måste man springa till bussen för att slippa stå och vänta på nästa, och när det regnar så är det ännu mer panik att hinna till bussen. Men när man springer för att hinna med bussen så man slipper stå och vänta och bli dyngsur av regnaet så trampar man alltid i den största vattenpölen, vilket gör att man blir dyngsur ändå.
Vet ni dessutom om att man blir lika blöt vare sig man springer eller bara går. Visst att man kommer bort från regnet fortare om man springer men grejen är att man springer in i lika mycket regn som om det skulle falla på dig under en längre tid. Detta har jag faktiskt undersökt!! hehe.
Det ända som är fina med regnet är den myskänsla som den kan ge när mörkret faller och man sitter inne omvirad i en filt eller kanske med armarna om någon annan.
Men efter regn så kommer ju sol!!

Dripp Dropp

Cups

Hejsan svejsan!!
Kan ni gissa vad jag har fått i läxa att lära mig på musiken?? Faktiskt en rätt ovanlig sak men om man tänker efter så så handlar det rätt mycket om musik. 
Jag ska nämligen lära mig "Cup song", en mycket känd rutm med hjälv av en cup och sen så ska jag även sjunga till det, får se hur det går för vi ska nämligen visa upp det för klassen sedan. Fick lärt mig hela rytmen men fick det inte till att flyta på ordentligt så där är läxan.
Och för er som inte känner till denna "Cups" så slänger jag in en lite video!!
 
 
Jag skrev inget igår på grund av att jag hade hanbollscup på förmiddagen och sen när jag kom hem så somnade jag och tack vare att pappa kunde köra mig så kom jag i tid till träningen.
 
Hade dessutom nationella matteprov idag, känner mig jättenöjd så det finns tydligen någon som gillar mig där uppe i himlen. Nu är det bara att fixa det muntliga i matten också.

Måleri

Hejsan svejsan!!
Nu sitter jag här igen, nyligen hemkommen från träning och målar naglarna. Det är faktiskt något som jag börjat göra nu allt oftare, men inte bara i en färg, nej abolut inte här ska det vara i olika färger på en och samma nagel och i mönster. Så ni kan förstå att det tar en stund att fixa alla tio naglarna.
Här är två smakprov på vad jag har gjort innan, men idag hade jag tänk mig lite mer dag och natt då jag nyligen köpt mig en blå färg. Jag lägger upp bilder typ varje vecka på min instagram om ni vill se där, heter: wallewahlin .
 När jag var med en kompis nyligen så snackade vi även om detta fenomenet att måla naglarna, och hon berättade att hennes pojkvän hade komenterat det, inte på ett sätt som "åh vad fina" nej han hade sagt: "Du vet väl att killa inte bryr sig om du har målade naglar eller inte".
Efter att hon berättat det fick jag samma reaktion som hon fick när han sa det, chockad!!
Jag målar inte dirket naglarna för killarnas skull och för att dem ska tycka att jag är sexig, jag målar naglarna för min egen skull, för att jag själv gillar det. Det är även roligt att visa upp naglarna för ens tjejkompisar men jag skulle aldrig vifta med mina målade naglar framför en kille, aldrig, om inte han själv påpekar det då.
Det känns bara så uppenbart för mig att jag inte målar naglarna för killarnas skull att jag inte fattar riktigt vad hennes pojkvän tänkte med där.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Match med saknad självförtroende

Hejsan svejsan!!
Matchen idag blev inte alls som jag hade tänkt mig, jag ville verkligen hålla nollan och ställa upp för mitt lag. Istället så släpper jag in två mål, en på en jävla retur och en som fångades upp i vinden och smektes in i bortre krysset.
Vi hade motvind hela förste halvlek dessutom så det var svårt att få upp våra bollar. Hovås/Bildal, som vi mötte spelade dessutom så dem fick övertag med hjälp av vindan. Många långa bollar att springa på, så jag fick möta upp en fri motstånare och slänga mig rätt ofta i först halvleken.
Jag har dessutom tappat lite av mitt självförtroende när jag slänger mig efter bollen. I vanliga fall så brukar jag inte ens se min motstånare, jag fokuserar helt på bollen, men efter att jag slängde mig in i en kamp mellan fem spelare med huvudet först så har jag börjat fokusera mer på att inte bli sparkad igen. 
Det var nämligen inte något trevligt minne jag fick av det, massa ben som sparkar på en och spelare som ramlar över en. Fick dessutom en lätt hjärnskakning efter det.
 
Jag kände mig så värdelös hela matchen, småsaker som jag känner av eller saker som jag ser att jag egentligen borde göra något åt.
Andra halvleken var det bättre då vi hade vinden med oss och fick upp våra bollar bättre. Under andra halvlek fick vi dessutom in två mål och kom tillbaks i matchen. Hela matchen slutade 2-2 så jag kände mig okej, bättre att spela lika än förlora.
Men ändå så känner jag inte att jag gjort tillräckligt, och då, för en gångs skull så får jag bekräftelse av min tränare att jag faktiskt varit bra. Han sa att jag hade gjort en riktigt bra match, även om jag själv känner att jag var kass. Och eftesom han inte direkt är frimodig med sina beröm så började jag fundera; "Jag kanske var bra idag?"
Sen så kom en till man fram till mig som är med i mitt lags rörelse (som jag aldrig mött förut) och presenterar sig, han berömde mig också genom att säga att "det var roligt att få se mig spela". Och för er som inte förstår fotbollssnack så är det ju självklart en bra sak att vilja se på en spalare, för man vill ju inte se någon som spelar dåligt.
 
Detta kändes så undrebart för mig!!
Mitt lag berömmer mig nämligen aldrig på plan eller på träningar, så jag har till och med börjat ifrågasätta min egen talang. Men idag så känner jag att jag ändå kunde gå hem och vara lagom nöjd. 
Fick dessutom höra från min pappa som hämtade mig att några som tittade på matchen sa att jag hade räddat laget mot en stor förlust i första halvlek. Jag kände inte så men jag ser ju inte mig själv från utsidan, jag ser ju bara det som jag skulle kunnat göra bättre och smådetaljer.
 
Berömmet hjälpte mig faktisk egenom denna dagen, hade säkert mått jättedålig och inte dessa människor sagt det dem sagt, tänk att så lite kan ge så mycket!!
Så nu tycker jag att vi alla ska börja berömma varandra mer för allt grymt vi gör!! ;)
 

Knepigt!!

Hejsan svejsan!!
Blev inget skrivit igår, allt bara blev så konstigt så jag gick till en kompis och slappnade av istället.
Precis som vanligt på fredag så cyklade jag till träningen, och när jag kom dit så var vi bara otta stycken. Fast det var inte oväntat för många skulle spela match. Men vi satt där och väntade på att en tränare skulle komma, men det gjorde ingen. Vi ringde honom som skulle varit där men han svara inte. Vi ringde huvudtränaren som skulle vara på matchen, men han svara inte heller. Sist så ringde vi vår tredje tränare som bara är där ibland och han sa att han inte fått tag på tränaren på hela dagen, weard!!
Så där fick jag cykla hem igen dels rätt sur precis som alla andra men man var ju ändå oroligt, tänk om något hade hänt. Vi hade typ suttit i en halvtimma på planen och skämtat om ifall det hade hänt någon, men vi ville självklart inte att det skulle ha hänt honom något.
 
Idag kollade jag på våran sida som laget har och då stod det i alla fall att detta med trningen bara var ett missförstånd. Det skulle ha varit en träning och tränarna hade bara missförståt varandra så inget hade hänt i alla fall.
Och snart ska jag på match så det blir väl en till förklaring på matchen idag.
 

SOL!!

Hejsan svejsan!!
Har verkligen känt mig hur glad som helst idag och kan tänka mig att det är bara för den underbara solen skull. Det var ett tag sen solen lös så här skönt, och som tur var så hade vi en lektion idag som heter aktiv rast. Det betyder att vi ska vara ute i en halvtimma och göra exakt vad vi vill.
Jag och två till gick på en liten promenad i solen.
Har ni sett att jag matchat mina ögon med tandställningen?? Haha såg det när jag kolla på bilden senare.
Jag hade dessutom bestämt mig för att undersöka en klädbutik som ligger ganska nära mig men som bara är uppe på torsdagar. Åker förbi där nästan två gånger om dagen och tänker att jag borde gå dit, det är nämligen riktigt snygga kläder där har jag hört. Men jag har aldrig riktigt tagit mig i kragen för att gå dit. Men idag så fixade jag det, men självklart så ska det vara stängt idag av någon anledning!!
Så istället sätter jag och min kompis som jag släpat med mig dit, oss på ett par gungor på en lekplats i närheten. Funkar det också ju.

Milkshake glass

Hejsan svejsan!!
Kalla mig tjock men att få äta glass på träning är något man bara måste uppleva här på jorden. Så ja, jag har käkat efter träningsglass idag, och det var mumsigt!!
Dock så hade det ju varit soligt hela träningen så det blev inte riktigt glass, mera åt milkshake hållet men vem bryr sig, gillar nästan bättre milksake. 
Sen så fick jag höra lite av vad min kompis hade gjort igår på valborg. Hon och hennes kompis (som jag inte känner) hade nämligen varit ute igår, och hennes kompis bar på en fanta som hon då hade spetsat med vodka. De blev stoppade av polisen och han frågade om han fick smaka på hennes fanta. Hon lät ju honom smaka men eftersom han kände vodkasmaken så hällde han ut fantan.
Men jag undrar om polisen verkligen får göra detta?? För jag vet att polisen inte får dricka under arbetstid och om han "smakar" på många drickor som är spetsade så kan han få i sig lite alkohol. Borde dem inte istället ha någon sorts mätare med sig som dem kan stoppa ner i drickan och mäta hur alkoholprocenten är??
Tänk den som inte har spetsat sin dricka och får tillbaka dem men är rädd för bakterier, får dem personen be om en ny då?? Det hade jag i alla fall ansett vara rimligt, men jag vet ju inte om man kan be om en ny eller inte förstås.
Någon som vet något om detta får gärna berätta.

Ledig

Hejsan svejsan!!
Igår var det valborg vilket betyder att idag så är jag ledig, så skönt. Känner att jag behövde denna lediga dagen mitt i veckan, skolan verkligen tar på krafterna. Dessutom så behöver jag ta mig i kragen och plugga lite kemi inför vårat prov på fredag. Har förberätt mig lite men kemi är ganska svårt att förstå helt, så jag behöver finslipa lite på det.
Annars idag så blir det till att vila och samla krafter innan jag ska på träning vid fem. Tredje träningen på raken nu, hoppas mina stackars fingrar klarar av det.
Har nämligen haft lite otur med två av mina fingrars leder, så när jag ska "släppa" bollen åt sidan klarar inte dem riktigt av att hålla emot när bollen är stenhård. Det slutar med att jag räddar målet men att jag får en känsla av brytna fingar typ.
Men som ni ser så har jag tejpat ihop fingrarna ganska väl för att dem ska få vila så mycket som möjligt innan träningen idag.
RSS 2.0