Dripp Dropp

Hejsan svejsan!!
Väldigt vad det smattrat mot fönstret de senaste. Bara en massa regn som faller ner och breder ut sig på marken till stora vattenpölar. Det är knappt att man ser vart dem stora vattenpölarna är för att kunna undvika dem när man springer till bussen. Även om man redan är så blöt som man bara kan så vill man fortfarande inte bli blötare.
Detta funderade jag ganska mycket på igår när jag skulle hem och byta om till träningen.
 
Minst en gång i veckan måste man springa till bussen för att slippa stå och vänta på nästa, och när det regnar så är det ännu mer panik att hinna till bussen. Men när man springer för att hinna med bussen så man slipper stå och vänta och bli dyngsur av regnaet så trampar man alltid i den största vattenpölen, vilket gör att man blir dyngsur ändå.
Vet ni dessutom om att man blir lika blöt vare sig man springer eller bara går. Visst att man kommer bort från regnet fortare om man springer men grejen är att man springer in i lika mycket regn som om det skulle falla på dig under en längre tid. Detta har jag faktiskt undersökt!! hehe.
Det ända som är fina med regnet är den myskänsla som den kan ge när mörkret faller och man sitter inne omvirad i en filt eller kanske med armarna om någon annan.
Men efter regn så kommer ju sol!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0