Heldag med båt

Hejsan svejsan!!
Igår var en riktigt långdag ute på sjön. Vi åkte ändå ut till Patenoster som ligger nästan på gränsen till Danmark, dock så var det inte så gott om fisk som det brukar vara. Ett rekord som våra vänner har där är 313 fiskar på 3 timmar, helt otroligt!!
 
Men idag så var siffran 0, noll, nada, inget, vi fick inte upp en enda fisk. Eller jo vi fick en liten torsk som var knappt en decimeter lång och inte värd att spara. Men den torsken var inte snäll, han simmade runt så mycket att han trasslade in sig i två olika fiskekrokar så när han väl kom upp fick han med sig ett trassel som gudarna måtte se.
Sen så fick vi bottennapp lite väl många gånger och till och med tappa två linor tack vare det, så vi bestämde oss för att ge upp och åkte in och bada.
Och så klart skulle brorsan bada med kläderna på!!
Efter detta fiske misslyckandet så var vi tvugna att få i oss en matbit. För det gick ju inte gå hem och livnära sig på den mat som vi hade fångat.
Men innan vi tuffa hem den sista biten så besämde vi oss för att göra ett sista försök, fast denna gången med krabb burarna. Men kan ni gissa vad vi hitta??
INGA krabbor och bara en hummer, och hummern får man ju självklart inte ta för det är inte hummersesång. Så att fara hem tomhänt var ingen uderdrift kan man säga.
 
Men men, jag fick en slappdag solandes på båttaket och en underbar middag så jag är nöjd!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0