Längtar!!

Är det något som jag värkligen längtar till just nu är till sommar och värme!! Klarar inte av denna jobbiga kyla hela tiden längre. Vill ha sommar och sol!!
Salta hav, åka båt, sola och bara softa!!
God mat ute på öarna.
 
 

Uttagning snart!!

Hejsan!!
Idag tog jag mina första steg ute i snön sen jag fått bekräftelse om att det är helt okej att börja träna igen. Mamma ringde nämligen läkaren igår som sa att jag fick träna ved svullna mandlar, men om jag fick några problem så skulle jag komma tillbaka och kolla upp det.
Igår fick jag även kallelsen till NIU fotbollsuttagningen (till elitgymnasiet). Det stod att jag skulle vara där 10.05 ombytt och klar på Heden, vilket är en mycket bra plast för mig då jag bor ungefär en 14 min cykeltur därifrån. Med mil tar det längre tid då det är i stort sett mitt inne i stan.
 
Och sen så ska vi ha information i en närliggande skola, nämligen Katrinelundsgymnasiet, precis där jag ska då. Eller ja, jag ska gå på Bernadotte men de är en koridor inne i Katrinelund.
Hehe hitta en liten bild!!
Gulligt^^

Bra igen

Hejsan!!
Allt bra i denna värld eller??
Jodå för mig är den bra, prima, prima nu när provsvaren har kommit tillbaka negativa. Jag har nämligen ingen körtelfeber längre!!
Dock fortfarande två halsmandlar lika stora som köttbullar men det går att leva med, för det är heller inget farligt att träna med. Och det ska jag allt ta mig till att börja göra nu igen, och det mår jag säga är på tiden. Jag klättrar snart på väggarna av frustration på grund av träningsbrist. 
Men på måndag drar det igång igen med inomhusträning, och ska försöka få någon träning gjord i helgen även om det är fullt med snö ute. Kanske kan jag gå på gym för en gång skull, även om jag då anser att betala för att sitta inomhus och lyfta skrot inte är värt det, man kan lika väl gå till min pappas jobb och lyfta lite däck gratis, det ger samma resultat.
 
Och i helgen så blir det även till att slänga ut julen, inga fler juldekorationen efter trettondag jul. Dels så var den förra helgen men då hade vi så fullt upp med middagar och olika släktträffar så vi hade fullt upp.
Nu ska sista julkulan ner!!
 

Promenad vid sjön

Hejsan!!
Har inte varit mycket till uppdateringar förra veckan, men jag har inte kännt för att skriva av någon anledning. Det är så mycket som snurrar runt omkring mig för tillfället, januari kommer att bli hetsigareän vanligt!!
 
I vanliga fall så är januari bland dem roligaste månaderna på året, och ni kan inte gissa varför....haha jag fyller nämligen år den 25 januari, och min kusin fyller till och med innan mig, den 22 januari. Så det är ju bara att fira!! Men i år så är det så mycker runt att det känns som om jag ska glömma av min egna födelsedag. Jag går till olika läkare hela tiden och ångesten över att inte få träna inför min uttagning håller på att ta kål på mig.
 
Nu ska även skolan börja imorgon och alla dessa nationella prov ska sätta igång. Man får bara hålla tummarna för att det ska gå bra. Inte för att jag har dåliga betyg och så men av någon anledning kan jag aldrig bli tillräckligt nöjd med mina betyg om jag inte då har det högsta betyget som är A.
 
Ett bra sätt för mig att sluta tänka på allt detta är att gå ut och träna, springa eller styrketräna. Men för tillfället så får jag inte det, även om jag har börjat fuskat lite nu. Att gå promenader är inte lika effektiva men det funkar om man går tillsaqmmans med någon annan. Det gjorde jag till exempel igår, nästan hela familjen, nästan hela min farbrors familj och farmor åkte ut till en sjö och gick en runda.
Man behöver inte heller tänka så mycket om man även har småbarn med, eller ja man behöver inte tänka på sig själv.
 
Sen så stack vi in till Kungälv och tog en liten fika och pratade. Vi kunde dock inte sitta allt för länge då småbarnen inte riktigt klarade av det hehe.
Men eftersom det var söndagen efter 13 dagen (tror jag dem sa) så var nästan allt stängt. Det fanns ett stäle men när vi kom först så var det helt fullt, så vi gick ett varv och när vi kom tillbaka så fanns det som tur var plats.
Drack en jätte god varm choklad med marshmellows, fast sen fick jag lite ont i magen av allt socker. Skulle nog gett lite fler till dem små istället ^^
 
Nu får ni ha en skön dag!!

Gamla bilder

Kollade igenom lite bilder på mina olika kameror och hittade en som jag tog för nästan ett år sen som jag nästan hade glömt helt. Faktiskt ganska konstigt att jag glömde den då den blev så vacker!! 
Det var när jag praoade på golfklubben i Hovås.

2013!!!!

Gott nytt år!!
(Jag vet att jag är lite sen men mitt internett har inte varit det bästa)
Ja nu är det 2013, och i år så kommer i stort sett allt att förändras. Det började redan vid nyår.
Brorsan har ju nu fyllt 18 och skulle ut och festa med sina kompisar på stan medans vi andra var hemma och jag var ganska sjuk. Pappa oroade sig över att han skulle få åka och hämta hinim någonstans så han höll sig nykter och kunde inte slappna av på kvällen vilket gjorde stämningen inte allt för rolig. Mamma somnade redan vid 10 och jag blev så matt att jag låg och kollade på film nästan ända fram till midnatt. Hade säkert kunnat somna samtidigt som mamma för jag var så trött, men jag älskar verkligen fyvererier så jag ville stanna uppe och kolla på dem. Dem får mig alltid att le och bli glad, de är så fina och eftersom jag gillar mörker och levande ljus så är det ganska uppenbart att jag gillar fyvererier. Fast vi skjuter inga egna när vi är här i stan då vi en gång var nära och träffa ett hus när jag var liten. Andra år innan vi åkte til Spanien så var vi ofta på landet och skjöt upp raketer över vattnet. Det blev så vackert när gnistorna speglade sig i vattnet!!
 
RSS 2.0