Match 2

Hejsan svejsan!!
Tänkte uppdatera er om dagens match. Vi vann!! 2-1 med en rikitigt svettig match.
Motståndarna satte in sitt mål innan ens 5 minuter hade gått, snacka om att vi blev sura. Vi började spela ordentligt och även om det var en plan med vanligt gräs så studsade inte bollen konstigt.
Även om nu planen var bra och vi fick igång vårat spel ordentligt så ville inte bollen in. Börbannelsen som ligger över oss kom som vanligt, tre bollar som antingen gick i ribban eller i stolpen. En till och med gick i ribban, på målvakten och ut, man kände verkligen "kunde inte den studsat in istället".

Men i slutet så vände sig våran tur och i de sista 10 minutrarna så fick vi en straff, och den gick in!!
Hela laget fick en riktig kick i arslet efter det och vi kände att det inte var över, vi kunde ta detta. Sen efter en omplasering av uppställningen så pressade vi på ännu mer och lämnade försaret lite bräckligt, och i detta faller lönade det sig. Sista minuten fick vi in ännu ett skott på mål som gick in. Nu var det inget som kunde stoppa oss, vi skulle vinna denna matchen.
Och så klart gjorde vi det!!

Så när det kommer till matchen imorgon så kan vi antingen vinna eller spela lika, oavsett så kommer vi till A-final.