FN-dag

Hejsan svejsan!!
Någon som möjligtvis vet vad en resolution är, eller kanske hur man skrivet en?? Var lugna, det visste inte jag heller förens vi bestämde oss för att ha en hel dag för att jobba med våra länder innom FN.
Det är nämligen så att våran skola arrangerar två dagar under andra terminen i nian då vi ska göra ett litet FN-rollspel. Vi är mellan 3-4 stycken i en grupp och så tilldelas vi ett land som vi ska representera i vårt FN. Jag och min grupp har fått Kenya, ett land som bara en av oss kan lite om för att han har släktingar långt tillbaka i det landet.
 
Fast även om vi har fått detta land som vi knappt vet något om och som samt ligger väldigt dåligt till ekonomiskt så har vi många förslag på förbättringar som vi har fått med oss andra land på. Bland annat så har vi ganska mycket så Kina för att dem ska stöjda och hjälpa oss, och om ni kanske förstår lite så kan ni nog tänka er att Kina är rätt praktiskt att ha på sin sida.
 
Idag har vi haft en heldag för att arbeta med detta och vi har kommit en bra bit påväg men vi har långt kvar så vi kommer att fortsätta med detta några fler gånger, så ni kommer nog att få höra nått mer om detta.
// resolution=en rekommendation till förbättring som andra partner också stödjer (kortfattat)
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0